Biografie model masculin Lucky Blue Smith

Supermodele

Biografie model masculin Lucky Blue Smith

372

Lucky Blue Smith este un model masculin de origine americana nascut pe 4 iunie 1998, care a fost descoperit la varsta de 10 ani si a semnat cu agentia Next Management la varsta de 12 ani. Este remarcabil prin culoarea parului- blond platinat, culoarea naturala fiind blond murdar. Lucky Blue Smith s-a nascut in Spanish Fork – Utah si mai are inca trei surori. Mama sa este un fost model, iar tatal sau avand ca pasiune chitara, a deschis o firma de corzi de chitara. El a atras atentia dupa ce a fost fotografiat impreuna cu cele trei surori (Pyper America, Starlie Cheyenne, Daisy Clementine Smith) de Hedi Slimane pentru Vogue Homme – Japonia.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]Caracteristici fizice Lucky Blue Smith Inaltime: 189 | Greutate: 78 | Talie: 76 | Marime picior: 46 | Culoare par: blond platinat | Culoare ochi: albastri[/trendmag_alert]

Cariera lui in modeling a inceput sa ia ascensiune din momentul in care si-a schimbat look-ul, vopsindu-si parul, la sugestia agentului sau. Lucky Blue Smith a iesit in evidenta in campaniile pentru Philipp Plein si Tom Ford, el alaturi de alte modele aparand in clipul de moda a lui Tom Ford cu Lady Gaga, pentru primavara-vara 2016. A defilat si a aparut in campanii publicitare pentru nume ca Tom Ford, Versace, Michael Kors, Fendi, Etro, Bottega Veneta, H&M, Levi’s, Adidas.

biografie-Lucky-Blue-Smith

[trendmag_alert class=”alert alert-success alert-dismissable fade in”]Lucky Blue Smith are actualmente peste 2,4 milioane urmaritori pe Instagram![/trendmag_alert]

“Niciodata, in viata mea ca agent, nu am vazut un asa raspuns catre un model masculin”

a declarat agentul sau; de De majoritatea postarilor pe retelele sociale, se ocupa mama sa.

“Nu vreau sa fiu unul dintre acei copii care ajung cunoscuti si apoi devin increzuti, de aceea, accept sa fac fotografii cu orice fata care vine sa ma vada.”

A afirmat ca nu intelege de ce fetele il plac atat de mult si se abtine de la a face sex pana cand se casatoreste, fiind mormon.
Impreuna cu surorile lui, Lucky Blue Smith a infiintat o trupa de muzica – The Atomics.

Comments are off this post!