Biografie Sophia Ahrens

Caracteristici fizice Sophia Ahrens Inaltime : 180 Piept : 86 Talie : 67 Solduri : 86 Marime pantofi : 41 Culoare par : saten Ochi : caprui

Sophia Ahrens s-a nascut in Hamburg, dupa care, s-a mutat in Londra, apoi in Sussex, pentru ca apoi sa se mute iarasi in Germania; crescand mai mult timp in Anglia, este mult mai atrasa de cultura acestei tari. Jumatate nemtoaica-jumatate britanica, Sophia a afirmat despre parintii ei ca este foarte mandra de ea, ei cumparand trei numere din prima aparitie a ei. Tatal ei, nici macar nu a recunoscut-o in fotografii.

“asta e partea care imi place cel mai mult, faptul ca ai parte de transformari de look diferite”

cine-este-SOPHIA-AHRENS-biografie

Sophia Ahrens a afirmat ca nu si-a dorit si nu se gandise niciodata sa devina un model; la 13 sau 14 ani, Sophia a mers cu un prieten intr-un mall in Londra pentru cumparaturi de Craciun si a fost abordata de actualul agent. Chiar daca initial a crezut ca este o gluma, lucrurile s-au concretizat pentru Sophia, astfel ca a spart gheata in 2013 in campania pentru Prada.

A participat de asemenea, la campania pentru parfumul Daisy – Marc Jacobs, cand a mers pentru o saptamana in Austria, de unde are foarte multe amintiri frumoase, la fel ca si experienta de cateva zile din New York de la campania pentru Prada. A aparut in editoriale in Vogue, Re-Edition Magazine, Harper’s Bazaar, Interview!

Cele mai importante lucruri invatate de la make-up artisti pentru a se mentine frumoasa: multa apa, hidratare si folosirea cremelor.

Cel mai memorabil moment, a fost inca de la prima prezentare, cand i s-a rupt tocul, dar, din fericire, a fost ajutata imediat.

Faptul ca a inceput cariera in modeling, a facut-o pe Sophia Ahrens sa isi doreasca sa calatoreasca si mai mult; i-ar placea de asemenea sa joace si in filme si isi doreste si o familie si copii, atunci cand va veni timpul.