Black Angel la Romanian Fashion Philosophy

Monarh Design a participat cu noua sa colectie - Black Angel si a facut senzatie in randul iubitorilor de moda, prezenti la Romanian Fashion Philosophy.

Bucurestiul devine o atractie din ce in ce mai mare in materie de fashion design si prezentari de moda. Ambasad`Or Events a fost gazda Romanian Fashion Philosophy, eveniment desfasurat pe parcursul a trei seri, care are ca obiectiv promovarea designerilor romani si internationali.
Monarh Design a participat pentru a treia oara consecutiv cu noua sa colectie – Black Angel si a facut senzatie in randul iubitorilor de moda, prezenti la Romanian Fashion Philosophy. Designerul Larisa Lupoiu dedica noile sale creatii elegantei si rafinamentului, elemente caracteristice femeilor aristocrate.


Black Angel deschide perspective ale imaginatiei si doreste constientizarea laturii indraznete a femeii, un cumul de pertinenta, vanitate, senzualitate. Colectia este o declaratie de constientizare a calitatilor feminine, adevarate arme intr-o lume a barbatilor. In mod natural, femeile sunt delicate si emotionale, educate sa fie sfioase, ceea ce le inhiba din personalitate si atuuri.
2019 este momentul oportun ca femeile sa aiba curajul de a-si exprima latura seducatoare prin intermediul creatiilor vestimentare pe care le poarta. De aceea, Black Angel transmite femeilor ca eleganta nu trebuie abordata doar la evenimente, iar stilul provocator este corelat unei stari, nu unei etichete.


Pentru colectia Black Angel, designerul Larisa Lupoiu a ales texturi variate, pentru un impact vizual deosebit: matase, fulgi de strut, glitter pe tull si catifea – sunt cateva dintre materialele si accesoriile folosite de Larisa pentru a transpune imaginarul in creatii vestimentare de senzatie.

In cultura noastra, femeile care adopta un stil indraznet sunt etichetate, iar culorile par sa fie o alta limitare care nu permite exprimarea propriilor stari. De aceea, prin Colectia Black Angel, vreau sa transmit femeilor ca pot fi elegante oricand simt acest lucru si ca nu trebuie sa uite sa fie senzuale si prin intermediul vestimentatiei,

sustine designerul Larisa Lupoiu.
Momentan, colectia este disponibila pe comanda, iar din 2019, va fi disponibila in showroom-ul Monarh Design.

Contact: ateliermonarh@yahoo.ro