Breitling Endurance Pro-lansare in cadrul Geneva Watch Days

Breitling Endurance Pro este noua colectie de ceasuri Breitling - marca fiind una din fondatoarele Geneva Watch Days - lansata cu ocazia Geneva Watch Days.

Breitling Endurance Pro este noua colectie de ceasuri Breitling – marca fiind una din fondatoarele Geneva Watch Days – lansata cu ocazia Geneva Watch Days. Deschiderea oficiala a Geneva Watch Days a avut loc pe 27 august 2020 in prezenta autoritatilor municipale de la Geneva si a directorilor generali ai marcilor participante oficial, precum si a diferitilor reprezentanti ai industriei de ceasuri. Acest eveniment multi-brand, deschis presei si comerciantilor cu amanuntul in perioada 26 – 29 august, a reunit 17 nume de top din lumea ceasornicariei.

Colectia Breitling Endurance Pro

Endurance Pro de la Breitling, cu o miscare SuperQuartz ™ termocompensata, este cel mai bun ceas de sport pozitionat in gama Professional a marcii. Conceput atat ca un ceas usor pentru sportivi, cat si ca un cronograf sportiv de zi cu zi, este ceasul sport de lux usor, care combina precizie ridicata, tehnologie inovatoare si design vibrant si colorat. Lansarea va fi insotita de Breitling Endurance Pro Strava Challenge, care ofera posibilitatea de a concura pentru cateva premii incredibile.

Lansarea va fi insotita de Breitling Endurance Pro Strava Challenge, care ofera posibilitatea de a concura pentru cateva premii incredibile.
Lansare Endurance Pro

Despre Breitling

Din 1884, Breitling si-a stabilit o reputatie globala pentru ceasuri de mare precizie, rolul sau de pionierat in dezvoltarea cronografului pentru incheietura mainii si angajamentul sau fara compromisuri pentru excelenta de proiectare. Odata cu asocierea istorica a marcii cu aviatia, Breitling a impartasit cele mai frumoase momente din cucerirea cerului omenirii. Renumit pentru spiritul sau inovativ, a castigat, de asemenea, un loc de privilegiu in lumea stiintei, sportului si a tehnologiei. Breitling isi produce propriile miscari interne, iar calitatea fiecarui ceas este confirmata de statutul sau de cronometru certificat COSC, fabricat in Elvetia.

Info&foto: image.net