Brioni si inca doua evenimente Pitti Immagine 7-10 ianuarie 2020

Brioni a organizat aici primul spectacol de moda pentru barbati din 1952
Prima prezentare de moda Brioni in 1952 la Palazzo Pitti

Pitti Immagine invita Brioni sa sarbatoreasca a 75-a aniversare cu o prezentare speciala care va avea loc la Florenta in timpul zilei de deschidere a Pitti Immagine Uomo 97 pe 7 ianuarie 2020. Evenimentul, organizat de Olivier Saillard, va prezenta colectia toamna-iarna 2020-2021 printr-o instalatie unica, care va aduce tribut patrimoniului sartorial al marcii.
Prezentarea va marca intoarcerea lui Brioni la Florenta, unde Casa si-a sigilat reputatia prin gazduirea primului show de moda pentru barbati la Sala Bianca din Palazzo Pitti in 1952.

Este o onoare pentru Pitti Immagine sa gazduiasca sarbatorirea a 75 de ani de Brioni. Florenta a jucat un rol important in istoria acestui brand de prestigiu, dupa ce Brioni a organizat aici primul spectacol de moda pentru barbati din 1952. Acest eveniment special, cu Olivier Saillard in calitate de director exceptional, va fi un tribut adus mostenirii Brioni, care continua sa fie o referinta in imbracamintea pentru barbati.

spune Raffaello Napoleone, CEO Pitti Immagine.

Despre Brioni

Fondata la Roma in 1945, Brioni este recunoscuta drept cea mai prestigioasa casa de lux pentru barbati din lume. Brioni ofera articole de imbracaminte, articole din piele, incaltaminte si ochelari, care sunt distribuite la nivel mondial prin buticuri detinute direct si o retea de departamente si magazine specializate. Fundatia identitatii companiei este mostenirea sartoriala unica italiana si mestesugul inegalabil.


Woolrich prezinta a 190-a aniversare cu o instalare speciala

In onoarea aniversarii a 190 de ani a marcii, Woolrich revine la Pitti Uomo 97 cu The Ultimate Woolrich Experience la La Dogana din Florenta. Trei sali special amenajate vor oferi o experienta unica, imersiva, care exploreaza universul Woolrich cu multe fatete si premiera capsula Arctica Woolrich, un omagiu pentru evolutia Arctic Parka – originala.


 

Blauer prezinta Human Landscapes

FGF Industry sarbatoreste a douazecea aniversare in colaborare cu Pitti Immagine Uomo cu o expozitie imersiva prezentata de Blauer la La Dogana din Florenta. O excursie rutiera prin Statele Unite, realizata de fotograful britanic James Mollison in numele lui Blauer. O naratiune vizuala a unor peisaje si oameni autentici, sub forma unei imagini autentice a Americii contemporane. Expozitia, realizata de Felice Limosani, va fi inaugurata marti, 7 ianuarie, apoi va fi deschisa publicului de miercuri, 8 pana vineri, 10 ianuarie.

Info&foto : pittimmagine.com