Bucharest Charity Fashion Show

Media

Bucharest Charity Fashion Show

Cabinetele vor asigura servicii stomatologice pentru copii si adulti cu dizabilitati.
212

Bucharest Charity Fashion Show si-a atins obiectivul: mii de persoane fara venituri sau cu venituri foarte mici vor avea acces la servicii stomatologice gratuite!

Peste 280 de participanti, 6 colectii de moda, 6 designeri de top, Alin Galatescu, Teo Trandafir, 26 de modele, 70 de tinute, zeci de ore de pregatire, invitati de seama, 13 costume autentice prezentate de parada IWA: International Women’s Association of Bucharest, 6 tinute reinterpretate din costume traditionale licitate cu 14,900€, premii speciale, toate acestea au fost atributele unei seri reusite de caritate si fapte bune.
Cea de-a doua editie a Bucharest Charity Fashion Show desfasurata vineri, 29 martie la Stejarii Country Club, a fost un succes. Obiectivul serii de a se asigura finantarea dotarii a doua cabinete stomatologice in cadrul policlinicilor sociale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria, a fost atins. Cabinetele vor asigura servicii stomatologice pentru copii si adulti cu dizabilitati, dar vor acoperi si cazuri complexe de chirurgie dentara pentru pacientii fara venituri si asigurari medicale sau cu venituri foarte mici.

Suntem fericiti nu doar ca ne-am atins obiectivul, ci, mai ales ca am facut-o innodand moda, faptele bune cu daruirea si bucuria de a oferi o speranta unor oameni pe care soarta i-a uitat. O seara speciala, spectaculoasa pentru care trebuie sa multumim celor care au venit in numar atat de mare, public, media si parteneri, doamnelor minunate din cadrul International Women’s Association of Bucharest care au intrat cu atata daruire si implicare in visul acesta ce parea nebunesc in urma cu un an, designerilor Eli Laslean, Simona Semen, Diana Dianu, Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu si Svetlana Karahan pentru colectiile spectaculoase, lui Alin Galatescu pentru profesionalismul si dedicarea lui in a construi un show unic, lui Teo Trandafir pentru spontaneitate si dorinta de a se alatura unei cauze umanitare speciale, tuturor echipelor care au muncit la acest eveniment, care s-au alaturat manati doar de dorinta de a ajuta

Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria.

Show-ul, plin de culoare si diversitate, animat de muzica legendarilor Queen a facut ca participantii – vedete, modele, designeri de moda, oameni importanti de afaceri, reprezentanti media, medici, ambasadori si alte personalitati – sa vibreze si sa se alature cauzei.

Seara a debutat cu cele sase colectii ale designerilor care au oferit spre licitatie creatii vestimentare originale, precum si reinterpretarea intr-o viziune proprie a sase costume traditionale din Coreea de Sud (by Simona Semen), Grecia (by Aleha Toncea), India (by Eli Laslean), Germania (by Alexandra Calafeteanu), Franta (Studio Cabal) si Romania (by Svetlana Karahan). Evenimentul a continuat spectaculos cu o parada de costume traditionale din intreaga lume, contributie unica a doamnelor din cadrul IWA: International Women’s Association of Bucharest.

Desi lumea devine din ce in ce mai divizata si mai nationalista, omenirea a fost unita in acest eveniment. Femeile din diferite tari au fost reprezentate in intreaga lor diversitate, incluzand modele variate, precum o mama insarcinata si un duo mama-fiica. Pe muzica formatiei Queen de la concertul Live Aid si alaturi de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, care onoreaza mostenirea Reginei Maria, aceste femei internationale care s-au unit pentru a ajuta femeile dezavantajate din Romania au fost adevaratele regine ale acestei nopti si in aceasta luna a femeilor

a declarat Strella Ahn, Vicepresedinte si Fundraising Chair al IWA.

Licitatia live condusa de pe scena de Teo Trandafir si Cristiana Mateoiu s-a finalizat cu 14,900€ stransi in favoarea cauzei sociale dar doar dupa cateva ”batalii” incinse si a reprezentat momentul culminant al serii.

Photo Credits: Mugur Mateescu, fotograf al British School of Bucharest, Balkan Wave si Remus Nicolaescu

SMS la 8844 ”SOARTA”

Oricine doreste sa contribuie la sustinerea in continuare a cauzelor sociale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria o poate face si acum prin trimiterea unui SMS recurent in valoarea de 2 euro/luna la numarul 8844 cu textul ”SOARTA”

Comments are off this post!