Buchete de mireasa alternative

Unul dintre cele mai importante accesorii de nunta este buchetul de mireasa. Daca varianta clasica este un buchet realizat din flori naturale, in ultimii ani, alternativele buchetelor traditionale au capatat o popularitate imensa. Tot mai multe viitoare mirese sunt interesate de astfel de buchete!

unicitatea

Daca la majoritatea nuntilor la care ati participat in calitate de invitati, miresele aveau buchete din flori naturale, alegeti sa va diferentiati, sa fiti speciale purtand un buchet de mireasa unicat, realizat din materiale alternative. Cu siguranta invitatii dumneavoastra il vor remarca in mod deosebit si vor fi foarte placut surprinsi!

costul

Pentru ca buchetele de mireasa neconventionale necesita foarte multa migala si ore de lucru, florile sau brosele fiind individual realizate, lucrate manual, materialele utilizate fiind de calitate superioara (precum matase, voaluri si dantele fine, perle si cristale Swarovski) este posibil ca pretul unui astfel de buchet sa fie chiar egal sau mai mare cu al unui buchet din flori naturale. Deoarece buchetele alternative nu se deterioreaza in timp, acestea pot fi utilizate atat la cununia civila (daca are loc in alta zi), cat si la cununia religioasa si inclusiv la sedinta foto trash the dress care este tot mai indragita de mirii de pretutindeni. Astfel, in locul achizitionarii a 3 buchete traditionale, costurile se vor reduce la un singur buchet ce poate fi reutilizat!

buchete-mireasa-alternative-1

evitarea suprizelor neplacute

Comandarea buchetului de mireasa din flori naturale se face cu mult inaintea nuntii si se specifica florile preferate. Buchetul este realizat in dimineata nuntii, iar mirii trebuie sa delege pe cineva sa se duca sa aduca buchetul. Acest lucru poate cauza, uneori, neplaceri precum decalarea programului, intarzieri, nemultumiri privind modelul buchetului, dimensiunea acestuia sau aranjamentul florilor. Indiferent de nemultumire, nu se mai poate face nici o modificare in ziua respectiva! Achizitionarea unui buchet alternativ se poate realiza cu mult timp inaintea nuntii, astfel incat mireasa poate alege personal exact cel care este pe gustul ei, primind produsul final inaintea nuntii, evitand posibilele suprize neplacute.

durata de „viata”

Daca buchetul din flori naturale se va ofili in cateva zile, un buchet alternativ va arata impecabil foarte multi ani la rand, putand chiar fi aratat copiilor si nepotilor !

buchetele-de-mireasa-alternative

utilitatea

Dupa nunta, un buchet neconventional poate fi un element decorativ de exceptie pentru caminul dumneavoastra, pentru biroul de la locul de munca sau chiar integrat in spatiul cu plante naturale.

dragostea pentru natura

Daca va numarati printre persoanele care iubesc foarte mult natura si prefera sa admire florile in glastre sau in gradina, alternativa unui buchet neconventional este varianta ideala!

avantaje-buchete-mireasa-alternative

alergia la polen

Un buchet din flori naturale ar crea un adevarat disconfort in ziua nuntii daca vreunul dintre miri, nasi sau cavaleri de onoare au o astfel de alergie. Iritarea nasului si a ochilor, stranutul constant sau necesitatea administrarii unui tratament pot crea mari neplaceri intr-o zi atat de importanta!

tematica nuntii

Pentru o nunta glamour, miresele pot purta buchete sofisticate realizate din brose si cristale, pentru o nunta cu tematica vintage/romantica, pot alege buchete delicate din flori de matase si dantela lucrate manual, in timp ce pentru o nunta cu tematica rustica se poate purta un buchet de flori de hartie.

Pentru a fi in armonie cu buchetul miresei, se pot realiza si butoniere pentru mire si cocarde pentru domnisoarele de onoare!

nunta-si-buchetele-de-mireasa-alternative

Material realizat de Roxana Dinu-Ciocirlan – designer Madamme Bijoux – www.madammebijoux.ro