Buzele ca o bijuterie

Frumusete

Buzele ca o bijuterie

20

Daca iti doresti ca buzele tale sa arate ca o bijuterie, urmeaza ceiĀ 5 pasi de mai jos!

  1. Pentru o aplicare armonioasa, pregateste-ti intai buzele! Foloseste balsam si exfoliaza frecand usor buzele (poti folosi un prosop uscat!), apoi aplica iarasi un balsam sau o crema pentru a-ti hidrata buzele.
  2. Aplica corector pentru a contura buzele si a ascunde orice roseata sau umbra! Mai mult, acest lucru va crea un efect subtil care va scoate in evidenta nuanta rujului.
  3. Alege un ruj catifelat sau satinat! Poti tine cont (sau nu) sa folosesti formula lichida, deoarece sunt extrem de pigmentate si creeaza un aspect lucios. Evita culoarea mata sau texturile foarte stralucitoare. Daca pielea este normala, nuanta ideala este rubinul; in cazul culorii maslinii sau inchise, mergi pe nuanta de granat inchis.
  4. Intinde culoarea rujului pe buze cu ajutorul degetului, foloseste creionul de buze intr-o nuanta potrivita si traseaza conturul gurii. La final, reaplica rujul si preseaza cu ambele buze pentru a se amesteca cu linia conturului.
  5. Pentru ca toata atentia s-a concentrat pe gura, ai nevoie de un machiaj soft la ochi, dar, in acelasi timp, trebuie creat un echilibru prin definirea sprancenelor.

Comments are off this post!