Bvlgari la a 69-a editie a Berlin Film Festival

Media

Bvlgari la a 69-a editie a Berlin Film Festival

Bijuteriile Bvlgari au jucat rol de lider in peste 40 de filme.
187

Pe data de 7 februarie 2019, casa de bijuterii italiene BVLGARI a gazduit pentru a sasea oara petrecerea tradionala, cu ocazia celei de 69-a editii a Berlin Film Festival. Conform #STARSINBVLGARI fatetele fascinante ale cinematografului au sarbatorit in Secret Garden Berlin.

BVLGARI a avut mereu un ochi pentru astfel de evnimente, stiind ca flash-urile aparatelor dezvaluie cele mai mari frumuseti ale lumii. Auzi clic-urile camerelor, vezi buzele femeilor si femeia Bvlgari miscandu-se senzual, avand o stralucire sofisticata la fiecare clipire catre fotografi.

In stransa legatura cu industria filmului de multe decenii, bijuteriile Bvlgari au jucat rol de lider in peste 40 de filme, au mers pe red carpet la Oscar, Globurile de Aur si principalele festivaluri de film de la Berlin, Cannes. BVLGARI a impodobit nume ca Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Naomi Watts, Charlize Theron, Julienne Moore si asta pentru a numi cateva, cu bijuterii pretioase si remarcabile.

In acest an, la Berlin Film Festival, bijutierul roman a stralucit la aceasta frumoasa petrecere in flash-urile camerelor si compania vedetelor si a sunetelor muzicii.

Foto&info: image.net

Comments are off this post!