Calendar Mercedez Benz Fashion Week Russia 2017

Media

Calendar Mercedez Benz Fashion Week Russia 2017

29

Russian Fashion Council a anuntat data in care se va desfasura noul sezon Mercedez Benz Fashion Week Russia 2017 si a doua editie a Conferintei Internationale Fashion Futurum. Astfel, Mercedes-Benz Fashion Week Russia va avea loc in perioada 12-16 martie 2017 iar Fashion Futurum International Conference este programata pentru 16-17 martie 2017.

Sunt anuntati deja peste 100 tineri designeri participanti, transmisii live, expozitii de arta, este asteptata o saptamana vibranta alaturi de fashionistele locale si internationale care vor promova street-style-ul in apropiere de Moscow Manège, centrul desfasurarii #MBFWRussia. Sunt asteptati designeri vestimentari din Rusia, Ucraina, Belarus si multe alte tari.

saptamana-modei-rusia-2017-mercedez-benz-fashion-week-russia

In zilele de 16 si 17 martie, lideri internationali si directori de top se vor intalni in cadrul Fashion Futurum International Conference si vor discuta despre tendintele in moda la nivel mondial, impartasind viziunea si experienta lor prin intermediul prezentarilor si a discutiilor publice. Editia Fashion Futurum 2017 este dedicata ‘dezmembrarii’ (sistemului de moda) si asta datorita faptului ca in aceasta perioada, sistemul global al modei este sub o mare presiune si supus unor schimbari drastice; cu toate acestea, moda ramane una din principalele elemente creative de exprimare.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!