Campania toamna iarna 2016 Michael Bastian-LAB SERIES

Frumusete

Campania toamna iarna 2016 Michael Bastian-LAB SERIES

31

La inceputul lunii februarie ac in timpul New York Fashion Week, LAB SERIES impreuna cu brandul Michael Bastian au dat startul campaniei toamna iarna 2016 si care a inaugurat parteneriatul lor, prin intermediul fotografiilor realizate, oferind look-ul fashion si ingrijit al barbatului modern  urban.

Sunt incantat ca brandurile noastre s-au reunit pentru a da barbatilor puterea si increderea de care au nevoie pentru succes. Aratand bine te face sa te simti bine

a decalarat vicepresedintele Joseph Grigsby al Global Marketing.

campania-toamna-iarna-2016-lab-series campania-toamna-iarna-2016-michael-bastian

Sezonul toamna/iarna 2016 marcheaza 10 ani de existenta al brandului  Michael Bastian, ocazie cu care se doreste ca acest nume sa fie ridicat la cele mai inalte cote. Colectia este inspirata de o formatiune de gheata in forma de inima de pe Pluto, astronomie, astronomi, stele si planete. Michael a canalizat ideea unui visator acadaemic in creatiile sale, lucru care poate fi regasit in colectia sa.

Sunt foarte fericit ca pot lucra in acest sezon cu prietenii de la LAB SERIES pentru look si inspiratia in ingrijire. Am fost un client LAB SERIES inca din colegiu si simt ca viziunile brandurilor noastre pentru ca barbatii sa arate cat mai bine, sunt perfect aliniate-sanatos, ingrijit, frumos si un gentlemen

a afirmat Michael Bastian.

michael-bastian-toamna-iarna-2016 michael-bastian-sezonul-toamna-iarna-2016 camapania-lab-series-si-michael-bastian-toamna-iarna-2016 sezonul-toamna-iarna-2016-michael-bastian-si-lab-series

Colectia toamna iarna 2016 este setata printre stele, purtand inima pe maneci – caracteristici ale adevaratilor romantici de pretutindeni, ambele branduri fiind caracterizate de maiestria curata si atentia la detaliu.

Fondat in 2016, brandul Michael Bastian este un brand renumit din New York, specializat pe imbracamintea masculina, a carui filosofie este bazata pe croitoria americana clasica si stilul sport, intr-o viziune moderna la un nivel de lux. Brandul are 6 nominalizari CFDA la imbracamintea pentru barbati, in 2011 castigand Menswear Designer of the YearMichael Bastian isi vinde produsele in cadrul unor retaileri de top de lux din peste 12 tari, dar si online.

toamna-iarna-2016

LAB SERIES a fost introdus prima oara in 1987 de catre Estée Lauder Companies Inc., de atunci, brandul format dintr-o echipa de elita de oameni de stiinta, cercetatori si specialisti in ingrijirea pielii, folosesc cele mai moderne tehnologii, ingrediente avansate si cele mai recente studii psihologice ale stilului de viata al barbatilor, pentru a le oferi cele mai bune produse de ingrijire a pielii. Produsele LAB SERIES sunt disponibile in peste 30 de tari.

Info: biroul de presa Lab Series/ Foto: image.net

Comments are off this post!