Supermodelul Carla Delevigne Lanseaza Propria Colectie Vestimentara in Colaborare cu DKNY

Vestimentatie

Supermodelul Carla Delevigne Lanseaza Propria Colectie Vestimentara in Colaborare cu DKNY

12

Supermodelul Carla Delevingne care tocmai ce a implinit 22 de ani, a anuntat o noua forma de colaborare cu brandul DKNY! Avand la activ in ultimii doi ani 4 campanii cu DKNY, pare foarte natural ca supermodelul sa isi lanseze propria colectie, caracterizata de stilul sau baietesc si avand un numar de 15 piese vestimentare.
Colectia Carla Delevingne – predominant sportiva – include geci bombardier, parka, sutiene sport, pantaloni de trening, tricouri, salopete, fesuri inscriptionate cu DKNY X CARA. Preturile se vor situa in jurul a aproximativ 50 Euro pentru fesuri si 290 Euro pentru geci, piese vestimentare care vor fi disponibile incepand cu data de 15 octombrie ac.
Carla  a mentionat de asemenea suportul pe care l-a primit din partea DKNY pentru acest proiect, brandul sustinand-i ideile si incurajand-o : “DKNY mi-au incurajat ideile din design, stilul personal si ideile. Ei sustin cu adevarat ciudateniile fiecaruia dintre noi!”.
Interesant este si faptul ca Delevingne si-a inregistrat numele ca marca (cu aproximativ un an in urma) cu Intellectual Property Office, acest fapt dandu-i dreptul sa isi foloseasca numele ca instrument de marketing; in acelasi mod au mai procedat si Victoria Beckham, Kate Moss, Beyonce sa.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *