Accesorii

HomeAccesoriiBrandul Spaniol Carrera y Carrera a Lansat o Noua Colectie de Bijuterii – LOVE
Brandul Spaniol Carrera y Carrera a Lansat o Noua Colectie de Bijuterii – LOVE

Brandul Spaniol Carrera y Carrera a Lansat o Noua Colectie de Bijuterii – LOVE

Brandul de bijuterii Carrera y Carrera a lansat noua colectie romantica de bijuterii intitulata LOVE, inspirata din simplitatea si frumusetea romantica a acestui cuvant. Se aduce un elogiu dualitatii fiintei umane: masculin si feminin, bine si rau, totul materializandu-se in bijuteriile acestei colectii: flori mici, usor de purtat, cu o mare atentie acordata amanuntelor.

Diamantele sunt folosite pentru a aduce un plus iubirii, formele rotunde ale bijuteriilor, reamintindu-ne ca totul se invarte in jurul naturii mama.
Brandul spaniol Carrera y Carrera omagiaza prin intermedul acestor bijuterii, emotiile sentimentului de dragoste, amintindu-ne de momentele speciale in care am simtit iubirea.

Colectia LOVE cuprinde cercei, pandative, bratari lucrate din aur alb si galben, cuart roz, diamante de mici dimensiuni.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»