Castiga cu produsele Iutta!

Accesorii

Castiga cu produsele Iutta!

Perechile de accesorii care reusesc sa faca asta cel mai bine sunt gentile si portofelele noastre.
309

Cumpara oricare dintre produsele Iuttao geanta sau un rucsac – si vei primi CADOU un portofel brodat – la alegere!

Produsele Iutta prezinta o multitudine de motive traditionale brodate, ce ascund intelesuri si simboluri adanc incifrate la nivel individual. Insa in momentul in care sunt imbinate, ele creeaza adevarate povesti si devin parte din identitatea purtatoarei lor. Perechile de accesorii care reusesc sa faca asta cel mai bine sunt gentile si portofelele noastre. Acestea nu numai ca pot fi asortate in foarte multe moduri, oferind libertate de alegere, dar sunt si idei de cadouri minunate. Iar acum, cu ocazia Pastelui, in loc de unul, purtatoarele Iutta pot primi doua, la pachet!


Geanta Imperiala galbena + portofelul Imperiala

Aceste doruri, cum le alintam noi, fac parte din aceeasi familie de simboluri si broderii, insa se diferentiaza intre ele prin contrastul puternic al culorilor. Geanta este o piesa cheie in garderoba oricarei femei, incat reuseste sa scoata din anonimat orice tinuta, in timp ce portofelul este foarte incapator si extrem de versatil. Se potriveste cu orice tip de geanta si poate chiar inlocui clasicul clutch in LOOK-urile de seara. Aceasta pereche se potriveste, deci, unei firi indraznete, increzatoare si eleganta.

Dor de Moldova + portofel brodat crem

O alta pereche de produse ce ar incanta orice persoana care ar primi-o in dar este compusa din geanta Dor de Moldova si portofelul brodat crem. Se imbina perfect atat coloristic, cât si ca broderie; coarnele Berbecului reprezinta forta, vitalitatea si deschiderea spre noi inceputuri. Asadar, reprezinta cadoul perfect pentru acele persoane pline de energie si pasiune, care lupta pana la capat pentru visurile lor.

Dor de Bucovina + portofel brodat crem

Acelasi portofel brodat crem poate face pereche si cu geanta Dor de Bucovina, din colectia Dor de Romanesc, cu toate ca simbolurile brodate pe ele au motive diferite. Geanta este decorata cu motivul Copacului Vietii, totemul ce realizeaza legatura dintre cer si pamant. Este simbol pentru cunoasterea de sine, cat si apropierea de natura si de valentele sale magice. Ea este menita acelor personalitati boeme, optimiste si indragostite de tot ce reprezinta si aduce viata.

Magpie + portofel Copacul Vietii

Imbinarea dintre Magpie portocaliu si portofelul brodat Copacul Vietii poate parea cea mai surprinzatoare, insa, este, de fapt, una foarte naturala si armonioasa. Infuziile portocalii ale portofelului se unesc cu tusele puternice ale gentii, creand o paleta indrazneata, ce ofera energie si tinerete oricarei tinute. Simbolul Pasarii Maiastre brodat pe Magpie este potrivit unui spirit ludic, plin de viata, care adora calatoria si aventura.

Axis Mundi

Geanta Axis Mundi este unul din modelele clasice Iutta, care se potriveste de minune cu oricare dintre portofelele noastre. Brodata cu simbolul Stelei Nordului – lumina calauzitoare – este un accesoriu usor de purtat si asortat, ce va transforma orice tinuta intr-o declaratie de bun gust. Este perfecta pentru acele persoane insetate de cunoastere, care isi doresc sa atinga cele mai inalte culmi ale sale, inspirate de puterea pe care aceasta o are.

Polaris

Polaris, geanta ce poarta numele colectiei dedicata Stelei Nordului, are una dintre cele mai feminine si moderne forme. Imprumuta din magia astrului cu opt colturi si aduce un accent folk, si rafinat oricarui LOOK. Cu rol de ghidare si protectie, Polaris poate deveni totemul calauzitor al purtatoarei sale, care este adepta simbolurilor cosmice si ale intelesurilor sale.

Plic Regina Maria

Impodobit cu motive florale imbinate cu spiralele Coarnelui Berbecului, acest accesoriu este unul dintre cele mai adânc conectate la traditiile romanesti. Sarbatorind eleganta Reginei Maria, plicul ce-i poarta numele este practic si incapator, devenind elementul cheie al oricarei tinute de seara. Nu trebuie sa lipseasca din garderobele femeilor care isi doresc sa atinga echilibrul perfect dintre interior si exterior, fermecand in acelasi timp prin eleganta lor.

Info : Iutta

Pentru mai multe idei si combinatii, puteti accesa acest link !

Comments are off this post!