Castigatorii 2017-2018 International Woolmark

Media

Castigatorii 2017-2018 International Woolmark

49

Pe 9 ianuarie 2018 au fost anuntati castigatorii premiilor 2017-2018 Woolmark in cadrul unui eveniment special in timpul Pitti Uomo desfasurat la Stazione Leopolda. Castigatorii din cadrul sectiunilor de imbracaminte pentru femei, pentru barbati si sectiunea inaugurala – inovatie, au fost anuntati de juriu, format din personalitati ca Amber Valletta, Elizabeth Von Guttman, Emanuele Farneti, Julie Davies, Livia Firth, Liya Kebede, Miroslava Duma, Nonita Kalra, Phillip Lim, Riccardo Vannetti, Sarah Mower, Stuart McCullough, alaturi de reprezentantii retelei International Woolmark Prize.

[blockquote]Astazi am avzut cei mai buni designeri care s-au remarcat, prezentand o adevarata celebrare a designului in moda si a inovatiei. In fiecare an, competitia a fost apriga, iar acest an nu a fost diferit. As dori de asemenea sa apreciez fabricile care au furnizat tesaturi si fire de lux, asistand la dezvoltarea tesaturilor inovatoare.[/blockquote]

a declarat Stuart McCullough – Managing Director – Woolmark Company.

Mai bine de 65 de designeri din 60 de tari au fost nominalizati pentru premiul din acest an, finalistii reprezentand sase regiuni diferite din lume. Finalistii internationali au fost SixLee si KYE (Asia), Blair Archibald si Harman Grubisa (Australia & Noua Zeelanda), Matthew Miller si Le Kilt (Insulele Britanice), L’Homme Rouge si David Laport (Europa), Antar-Agni si Bodice (Subcontinentul Indian si Orientul Mijlociu), DYNE si Zaid Affas (SUA).

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/01/premiile-International-Woolmark-la-Pitti-Uomo-2017-2018.jpg”]

Castigatorii premiilor pentru imbracaminte de barbati si femei, vor primi cate 200.000 $ australieni pentru spirjinirea afacerii lor; vor beneficia de asemenea, de asistenta permanenta, de certificare Woolmark pentru colectia castigatoare si oportunitatea de desfacere in magazine si buticuri prestigioase din lume: Boutique 1, Boon The Shop, David Jones, Harvey Nichols, Hudson’s Bay, Lane Crawford, LECLAIREUR, mytheresa.com, ORDRE, Parlour X, Ssense.com, Sugar, Tata CLiQ Luxury. Premiul pentru inovatie va primi 100.000 $ australieni, alaturi de diverse oportunitati comerciale.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!