Castigatorii premiilor Moet British Independent Film 2015

Media

Castigatorii premiilor Moet British Independent Film 2015

33

In data de 6 decembrie 2015, filmul Ex Machina a castigat 4 premii pentru Cel Mai Bun Film Britanic Independent, ceremoniile celei de-a 18 editii, tinandu-se in Londra la Old Billingsgate. Categoriile sunt urmatoarele: Best British Independent Film, Best Director si Best Screenplay pentru Alex Garland, si Outstanding Achievement in Craft pentru Visual EffectsAndrew Whitehurst.

filmul-independent-britanic-2015-Helena-Bonham-Carter filmul-independent-britanic-2015-Ellie-Bamber filmul-independent-britanic-2015--Tuppence-Middleton

Dintre alte premii oferite, sunt de mentionat Cea mai buna actritaSaoirse Ronan pentru Brooklyn si Cel mai bun actorTom Hardy pentru dublul rol din Legend (Ronnie si Reggie Kray). Olivia Colman a castigat cel de-al treilea premiu BIFA pentru Best Supporting Actress in The Lobster, iar Brendan Gleeson a castigat Best Supporting Actor pentru Suffragette, un an in urma el castigand premiul pentru cel mai bun actor in Calvary.

Collin Farrell a oferit premiul pentru Most Promising Newcomer, lui Abigail Hardingham din filmul Nina Forever.

filmul-independent-britanic-2015-colin-farrell-2 filmul-independent-britanic-2015--Abigail-Hardingham

O alta categorie in care lupta a fost foarte stransa – Best Documentary, a fost castigata de Dark Horse: The Incredible True Story of Dream Alliance in fata filmelor de acelasi gen  Amy, How to Change the World, Palio si A Syrian Love Story. Filmul Room a castigat premiul Best International Independent Film, Producer of the Year a fost castigat de Kajaki: The True Story , Stephen Fingleton a castigat Best Debut Director pentru The Survivalist.

filmul-independent-britanic-2015-Luke-Evans

“Ca parte a misiunii noastre de a construi o cat mai larga audienta pentru filmul independent britanic, este o mare onoare pentru BIFA sa sarbatoreasca tot ce este mai bun o data pe an in cadrul Moet British Independent Film. Castigatorii din acest an, sunt caracterizati nu doar prin excelenta a ceea ce au facut, dar si de ambitia si diversitatea povestilor pe care le spun”

a declarat Laurence Green – presedinte al Consiliului BIFA.

Moet British Independent Film Awards evidentiaza si recompenseaza cele mai inovatoare si creative filme independente din UK; politica BIFA este aceea de a identifica si incuraja talentele, de a sprijini si sarbatori  comunitatea filmelor independente si de a le prezenta publicului.

Foto&Info: image.net

Comments are off this post!