“Accesoriile Sunt Importante si Devin din Ce In Ce Mai Importante Pe Zi Ce Trece”- Giorgio Armani

Accesorii

“Accesoriile Sunt Importante si Devin din Ce In Ce Mai Importante Pe Zi Ce Trece”- Giorgio Armani

15

Giorgio Armani  declara la un moment dat ca ‘accesoriile sunt importante si devin din ce in ce mai importante pe zi ce trece’. Puteti fi de acord sau nu cu aceasta remarca, dar poate ati realizat la un moment dat ca puteti cheltui bani pe accesorii la fel de mult ca pe haine. Hainele impreuna cu accesoriile, creeaza un ansamblu care iti contureaza stilul si iti definesc personalitatea.
O geanta de mana sau o esarfa nu au aproape niciun impact atunci cand le vedem in vitrina sau pe raft! Pe de alta parte, purtate cu vestimentatia adecvata, acestea sunt detaliile care fac diferenta pentru completarea aspectului final. Fie ca realizeaza un tot vestimentar cursiv, fie ca “rup tinuta, accesoriile iti ofera posibilitatea sa te exprimi si sa-ti definesti stilul! Retine de asemenea ca anumite accesorii iti ocupa si mai putin spatiu in dulap si nu se demodeaza repede comparativ cu hainele.
Actualmente, exista atat de multe metode de a te exprima din punct de vedere vestimentar, incat orice alegere iti poate solicita atentia, cunostintele in domeniu si fantezia. Din fericire, posibilitatile de informare sunt numeroase, astfel ca ne putem inspira din fotografii ale celebritatilor (si nu numai) si modul lor de a combina accesoriile cu tinuta, indiferent ca este casual sau office. Putem tine pasul cu tendintele sau putem purta doar ce ne place si ne “prinde”. Combinarea hainelor cu accesoriile reprezinta o activitate foarte distractiva, care ne da o stare de spirit  foarte buna si ne pune la incercare limitele imaginatiei.
Indrazneste, risca, inventeaza! – sunt cuvintele definitorii ale modei. Experimenteaza si construieste-ti propriul stil functie de posibilitati, stil de viata, fantezie! Iesi in evidenta cu o bratara, o esarfa care face nota discordanta cu restul hainelor, fii la curent cu tendintele pentru un look mereu fresh si iti va fi din ce in ce mai usor sa le combini, vei sti ce trebuie sa iti cumperi si ce ai nevoie, si mai presus de toate: vei avea propiul tau stil!
Ai accesorii preferate? Tu ce ai experimentat in ultimul timp?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *