Una Dintre Cele Mai Eficiente Metode in Combaterea Celulitei este Cavitatia! Afla Aici Cum Actioneaza!

Blog splendida

Una Dintre Cele Mai Eficiente Metode in Combaterea Celulitei este Cavitatia! Afla Aici Cum Actioneaza!

38

Celulita – vesnica problema! De-a lungul anilor s-au cautat solutii pentru ca celulita sa nu mai fie cosmarul tuturor femeilor. Indiferent de numarul kilogramelor, celulita isi face simtita prezenta. Alimentatia, alternantele hormonale, retentia de apa sunt doar cateva din motivele ce favorizeaza aparitia sa.
Migoto Spa iti aduce Cavitatia pentru ca tu sa-ti poti iubi corpul asa cum nu ai facut-o niciodata!
Cavitatia ultrasonica – reprezinta in momentul actual, cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si adipozitatii localizate, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.(Ultrasunetele patrund de la o adancime de cativa milimetri pana la o adancime de 5 cm in pachetul adipos, in functie de energia cu care se lucreaza).
Vrei sa scapi de grasimea depusa pe gambe, aripioare, pernute la genuchi, gusa, coapse cu depuneri adipoase vechi si greu de remodelat sau burta dubla? Atunci va propunem sa efectuati sedinte de cavitatie.
CE ESTE CAVITATIA ?
Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii la care sunt supuse, provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel, membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.
Ce simte clientul in timpul tratamentului?
In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala si de intensitatea la care se lucreaza. Nu se percepe nici un fel de durere tratamentul fiind placut si relaxant.
Cavitatia de la Migoto Spa va ofera posibilitatea de a alege atat intensitatea la care sa se lucreze cat si tipul de gel. Detinem doua tipuri:
Gel clasic – este conductor al ultrasunetelor si optimizeaza procedeul de cavitatie
Gel Eximia – pe langa faptul ca este un bun conductor, acesta este imbunatatit cu substante active ce lupta la eliminarea celulitei, imbunatatirea rezultatului si a aspectului pielii.

De ce Cavitatia este de preferat liposuctiei?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Cate sedinte de tratament sunt necesare?

Numarul sedintelor de tratament difera de la persoana la persoana. In mod normal se efectueaza 10/12 sedinte de tratament.

Cat dureaza o sedinta de tratament?
O sedinta de tratament dureaza intre 50/60 de minute.Tratamentul este localizat , lucrandu-se pe zonele cu probleme circa 20-30 minute cu cavitatie si 30 min masaj vacuumatic mecanic. Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase si diminuarea aspectului de “coaja de portocala”.

Recomandari: In toate tipurile de celulita:
– fibroasa
– edematoasa
– mixta
– in orice grad de avansare de la I – IV
– in tratarea/ ameliorarea obezitatii
– reda fermitate pielii.

Contraindicatii
Nu sunt contraindicatii. Totusi se recomanda sa se evite tratamentul asupra persoanelor cu probleme cardiace , purtatoare de pace-maker, cu afectiuni vasculare grave si femeilor insarcinate.
Migoto Spa si Cavitatia lupta pentru ca tu sa te simti mereu minunat in pielea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *