Ce este HIIT? Ce este X-Body? Antrenament EMS

Ce este HIIT?

Este un antrenament de interval de mare intensitate, cunoscut si sub numele de „antrenament militaresc de slabire” si presupune executarea exercitiilor intr-un mod foarte intens, datorita combinatiei dintre acestea, pauzelor mici sau inexistente si repetarilor putine.
Un avantaj major al antrenamentului HIIT este eficienta. Cu alte cuvinte, rezultatele obtinute sunt foarte mari comparativ cu timpul investit. O sesiune de 20 de minute de antrenament HIIT arde mai multe grasimi decat 45-60 de cardio clasic. Astfel, nu este nevoie sa petreci ore in sir la sala pentru a avea rezultate. Mergi la sala, te antrenezi rapid si intens, apoi te bucuri de timpul liber fara a-ti mai face griji de procesul de reingrasare. Contrar mai multor opinii ale unor asa zisi „specialisti”, mai multa munca nu inseamna neaparat mai multe rezultate.
Daca te antrenezi corect, cu intervale scurte si intense, tinand cont si de o alimentatie optima precum si de odihna corespunzatoare, te vei bucura de o conditie fizica de invidiat iar corpul tau, iti va multumi de fiecare data cand te vei privi in oglinda.

Ce este X-Body (EMS- electro -muscle-stimulation)?

XBody-EMS sau Electrical Muscle Stimulation reprezinta cea mai sigura si eficienta modalitate de a-ti contracta musculatura.
Este cel mai eficient tratament anticelulitic, cea mai eficienta modalitate de a scapa de grasimea nedorita, de durerile de spate, o optiune sigura in cazul in care doresti sa cresti masa musculara si cel mai eficient mod de a-ti echilibra sistemul muscular. Toate acestea in 20 de minute de 2 ori pe saptamana, fara nicio greutate si fara nicio presiune pe articulatii, alaturi de un antrenor personal care te corecteaza si iti creeaza antrenamentul dupa nevoile fizice.
XBody stimuleaza musculatura cu un curent de joasa tensiune la aceeasi intensitate si frecventa pe care o utilizeaza creierul nostru in momentul in care noi ii trimitem comanda de a contracta musculatura, de aceea se poate folosi pe o perioada nedeterminata de timp, fara efecte adverse, avand contraindicatii doar cateva boli foarte grave.

Beneficiile EMS training (X-Body)

Cu doar 2 antrenamente pe saptamana a cate 20 de minute fiecare, tehnologia X Body te ajuta sa:

– Arzi grasimea nedorita si a scazi greutatea corporala
– Te tonifiezi
– Scazi in centimetri si se reduce tesutul adipos
– Reduci celulita si elimini aspectul de “coaja de portocala
– Cresti masa musculara in mod armonios
– Nu pui presiune pe articulatii
– Iti corectezi postura. Asta este unul dintre cele mai importante lucruri.
– Imbunatatesti sistemul cardiovascular si circulatia sangelui
– Ameliorezi sau previi durerile de spate
– Iti echilibrezi sistemul muscular
– Contribui la combaterea osteoporozei, antrenamentul intarind muschii si implicit sistemul osos aferent
– Se recomanda si pentru femeile care au nascut de curand, pentru ca se pot recupera la scurt timp dupa sarcina.

Oncescu Razvan Georgian – unic antrenor EMS Level 1,2,3 acreditat in zona Galati – Braila, personal trainer, tehnician nutritionist.