Ce spune culoarea ojei despre tine

Frumusete

Ce spune culoarea ojei despre tine

11

Astazi, o manichiura buna este mai mult decat o necesitate pentru orice femeie, iar culoarea predominant preferata, iti poate exprima personalitatea. Care este culoarea ta preferata si vezi ce dezvaluie aceasta despre tine!

Portocaliu. Femeile care prefera aceasta culoare la unghii, sunt energice si intotdeauna au nevoie de noi si noi provocari.

Roz. Femeile care prefera aceasta culoare sunt extrem de romantice, visand la o dragoste din basm si asteptand printul din poveste.

Albastru. Femeile care prefera culoarea albastra, sunt extrem de sincere, cinstite si foarte adaptabile diverselor situatii.

Galben. Galbenul indica faptul ca aveti mereu idei noi, dar si ca sunteti critice si de multe ori, destul de nerabdatoare.

Rosu. Aceasta arata faptul ca esti o femeie puternica, pasionata si nimic nu te poate opri in ceea ce intreprinzi.

Alb. Daca iubesti manichira frantuzeasca, frasinul, trandafirul, bejul, doresti liniste; culoarea alba este specifica femeilor care sunt in armonie cu ele insele.

Violet. Aceasta culoare indica faptul ca ai nevoie de suport emotional, astfel ca intotdeauna ajuti alte persoane.

Verde. Femeile care iubesc aceasta culoare pe unghiile lor, sunt extrovertite, calme si arata faptul ca in viata, urmaresc cresterea economica proprie.

Negru. In cazul in care preferi negrul la unghii, acest lucru arata o femeie cu un caracter rebel, careia ii place sa comande.

Multicolorat. Femeile care aleg lacuri de unghii de diverse nuante, arata un spirit tineresc in cautare de noi provocari si noi “look”-uri.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *