Ce spune palma lui?

Stil de viata

Ce spune palma lui?

114

Imbratiseaza-l, strange-i mana, dar si analizeaz-o, pentru a vedea cum se descurca in pat!

Degetul mare

este considerat cel mai puternic dintre degete, deoarece le controleaza pe toate celelalte. Un deget mare arata o energie sexuala puternica si un caracter dominator; in cazul in care degetul este mai mic, este o persoana mai linistita, careia ii este cu greu sa vorbeasca despre nevoile sale sexuale.

Degetul mic,

mai precis zona inferioara a degetului arata cel mai mult despre sexualitatea lui. Cand aceasta zona este mai mare si destul de grasuta, aceasta ar insemna pentru EA, orgasme multiple. Pe de alta parte, daca degetul mic este mai lung, acest lucru arata o buna capacitate de comunicare atat verbala, cat si sexuala si matur emotional in ceea ce priveste relatiile.

Zona de la baza degetului mare

daca este plina, moale, ferma, dezvaluie o persoana buna la pat; cu cat este mai ferma cu atat mai bine. Daca aceasta zona este supradezvoltata, aveti de-a face cu un obsedat sexual.


Ce spune linia inimii?

  • Cand linia inimii ajunge la degetul inelar, este considerata foarte scurta, indicand ca este destul de nesigur in dragoste.
  • Cand linia inimii atinge degetul index, arata ca familia si casatoria sunt importante pentru el.
  • Cand linia inimii se imparte la sfarsit, acest lucru arata ca este genul care ia in serios relatiile, investind timp si efort in relatia lui.

Comments are off this post!