Ce trebuie sa faca un barbat pentru a fi barbat

Stil de viata

Ce trebuie sa faca un barbat pentru a fi barbat

11

O relatie apropiata cu o femeie, scoate in evidenta adevaratul barbat!

Nu este sanatos pentru un barbat sa creasca avand inradacinat in mentalitate ca adevaratii barbati nu isi pot arata sentimentele.

Neavand un tel in viata si neatingandu-l, neavand pentru ce sa lupti, e aproape imposibil sa fii fericit.

RELATIA IN DOI

Poti fi un dur, dar nu te face mai barbat daca iti pasa mai putin sau nu pui suflet.
Relatiile de cuplu romantice, sunt parte a nevoii umane, iar pentru un barbat in particular, ‘angajarea’ lui intr-o relatie, scoate la suprafata adevaratul barbat: pe langa faptul ca este puternic si increzator, il face sa ii si pese.
A fi intr-o relatie de cuplu sanatoasa, implica responsabilitate si prin aceasta, alte persoane sunt ajutate in alte parti ale vietii; pana la urma urmei, chiar si o relatie mai superficiala, impune anumite modalitati de a fi comunicativ, sincer, creand premisele de a trece la nivelul urmator.

familia-pentru-barbat

Cand relatia este serioasa sau devine serioasa, apare si conceptul de `a avea o familie`, in aceasta ecuatie fiind inclusa si existenta copiilor; un copil ii ofera tatalui rolul de protector si de persoana grijulie. Pe de alta parte, o relatie poate sa functioneze foarte bine si fara copii.
Din pacate, societatea inca descrie barbatul ca a fi dur, puternic si ‘macho‘, iar delicatetea, blandetea este vazuta ca o slabiciune.
Dar, de fapt, lucrurile stau altfel: ca barbat, atunci cand accepti si adopti aceasta delicatete, esti un barbat complet!

EXERCITIILE FIZICE

Un stil de viata activ, nu doar ca iti imbunatateste viata si fitnessul, dar te face de asemenea sa devii sau te transforma intr-o persoana mai buna.

Chiar daca pana la o anumita varsta ai fost un ‘lup singuratic’ sau nu ai fost implicat in relatii de cuplu serioase, nu trebuie sa iti faci probleme si nici sa nu ai vreun complex in aceasta privinta. Ceea ce ai nevoie la un moment dat, este un loc care sa iti ofere o competitie cu tine insuti; acest loc, este sala de antrenament.
Indiferent de ce te apuci sa faci, acest lucru iti este benefic din foarte multe puncte de vedere. Presupunand ca ai o zi grea la locul de munca, o sala de antrenament nu face altceva decat sa te elibereze de stresul de peste zi. Acest lucru, impreuna cu constientizarea beneficiilor aduse de exercitiile fizice, iti aduce transformari in bine, atat la nivel fizic cat si mental.

sala-antrenament-pentru-barbat
Avand un program corespunzator la sala de antrenament, ai grija in acelasi timp si de stilul de viata, si de alimentatie si eviti in acelasi timp excesele.
Sunt atatia barbati – persoane importante in viata de zi cu zi, care sunt recunoscatori momentului cand au hotarat sa intre in sala de antrenament si ce este mai important, au inceput sa invete despre ei insusi.
Daca eviti sa fii o persoana activa si eviti sala de gimnastica, eviti competitia cu propriul corp, ce altceva ar putea sa te ajute sa iti descoperi resursele interioare si sa te dezvolti din interior spre exterior?

Dupa o zi stresanta, daca nu ai face exercitii, care ar fi rutina? Statul in fata calculatorului sau a televizorului? Consumul excesiv de alcool si tutun? Alimentatia inadecvata?


PUNCTUL DE VEDERE AL LUMII & CONTACTELE SI VIATA SOCIALA …

Articolul integral, poate fi citit in Revista Famost – Editia Noiembrie 2015, GRATUITA AICI!

Your email address will not be published. Required fields are marked *