Ceasurile 2017 Da Vinci-lansare IWC Schaffhausen

Pe 17 Ianuarie 2017 la Geneva in cadrul Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH), IWC Schaffhausen a sarbatorit noua colectie de ceasuri Da Vinci, in prezenta unui numar de aproximativ 1000 de invitati VIPOlga Kurylenko, Jean Reno, Lewis Hamilton, Adriana Lima, Andres Velencoso, alaturi de multi altii.

Joseph-Mawle-Iris-Irish-lansare-ceasuri-davinci-2017
Joseph Mawle si Iris Irish
adriana-lima-2017-IWC-Schaffhausen
Adriana Lima
Andres-Velencoso-IWC-Schaffhausen-davinci
Andres Velencoso

“Noua colectie este o interpretare moderna a designului iconic Da Vinci din 1980. Impreuna cu inovatiile Haute Horlogerie, colectia include inca o data, referinte care au fost schitate in mod deliberat avand in minte femeia-asa cum este indicata de diversele caracteristici: set de diamante, curele din piele de Santoni in diverse culori”

a afirmat Georges Kern, CEO of IWC Schaffhausen.

Georges Kern si Olga Kurylenko
Georges Kern si Olga Kurylenko

Starul britanic de comedie Rob Brydon a fost cel care a prezentat evenimentul, a carui motto a fost “Decoding the Beauty of Time”. Un moment important ale serii a venit sub forma interpretarii cantaretei daneze Mo, apoi a fost prezentat un scurt film din partea actorului Kevin Spacey referitor la cariera lui Georges Kern, iar mai tarziu, a avut loc un spectacol holografic care l-a avut in centrul atentiei pe actorul Joseph Mawle, cunoscut pentru rolul sau in “Game of Thrones”. Filmul s-a concentrat pe Leonardo da Vinci in cautarea sa neobosita pentru imbinarea dintre stiinta si estetica. Seara a avut multi invitati VIP, ca ambasadori ai brandului IWC.

ceasuri-2017-davinci-spectacolul-decoding-the-beauty-of-time ceasuri-2017-lansare-colectie-Da-Vinci lansare-colectie-de-ceasuri-2017-Da-Vinci

Cativa dintre ambasadorii IWC au visitat SIHH cu o zi inainte de eveniment si au avut sansa sa vada noua colectie in standul proiectat in stilul unui palazzo italian; o caseta de prezentare mare tridimensionala “Flower of Life” a servit ca element central al standului.

ceasuri-2017-colectia-davinci-Jean-Reno lansare-colectie-de-ceasuri-2017-davinci-Arsene-Wanger Lewis-Hamilton-la-gala-IWC-2017-da-vinci

IWC SCHAFFHAUSEN

Avand un accent clar pe tehnologie si dezvoltare, producatorul elvetian de ceasuri IWC Schaffhausen a produs ceasuri valoroase inca din 1868. Compania si-a castigat reputatia internationala pe baza pasiunii gasirii solutiilor inovatoare si a ingeniozitatii tehnice. Unul din brandurile internationale de top pe segmentul ceasurilor de lux, capodoperele IWC combina precizia suprema cu designul exclusivist. Ca o companie responsabila social si ecologic, IWC se angajeaza in productii durabile, sprijinind institutiile din intreaga lume in munca lor cu copiii si tinerii, mentinand parteneriate cu organizatii dedicate climei si protectiei mediului.


Colectia de ceasuri Da Vinci 2017 IWC SCHAFFHAUSEN

Info&Foto: image.net