Ceasurile si accesoriile Piaget – favoritele vedetelor la Globurile de Aur 2016

Accesorii

Ceasurile si accesoriile Piaget – favoritele vedetelor la Globurile de Aur 2016

25

Ceasurile de lux Piaget au reprezentat alegerea starurilor participante la cea de 73-a editie Globurile de Aur. Nominalizat si castigator, Matt Damon si-a primit premiul pentru Best Performace in rolul sau din The Martian, purtand ceasul de lux din aur alb Piaget Gouverneur Chronograph. Sotia sa – Luciana Damon, a purtat o pereche de cercei cu diamante din colectia Piaget Limelight Jazz Party, impreuna cu o bratara de diamante –  Magic Gardens of Piaget.

Piaget Gouverneur Chronograph

Piaget Gouverneur Chronograph

Ceasul Piaget Altiplano a fost inca o data favoritul vedetelor de pe covorul rosu, Paul Dano (nominalizat in premiera pentru rolul secundar din Love&Mercy) purtand un ceas din aur alb din aceasta colectie – Piaget Altiplano 40mmTerrence Howard – starul Empire, a optat pentru Piaget Altiplano 41mm din aur roz, alaturi de alte accesorii care au completat vestimentatia de la Globurile de Aur.

Seria Piaget Altiplano

Seria Piaget Altiplano

Michael B. Jordan (din “Creed“) – un prieten vechi al Piaget, a purtat un ceas exceptional – Piaget Altiplano 38mm 900P din diamante, Sam Heughan (Outlander) a fost vazut pe covorul rosu purtand un ceas Piaget Altiplano 40mm din platina cu cadran gri.

Info&Foto: piaget.com

Comments are off this post!