Cel mai tanar designer din Romania are 11 ani

Cel mai tanar designer din Romania are 11 ani, numele ei fiind Sara. Ea a inceput ca model si acum continua ca designer.

Cel mai tanar designer din Romania are 11 ani, numele ei fiind Sara. Ea a inceput ca model si acum continua ca designer. Sara, cel mai tanar designer din Romania, care la 10 ani si-a prezentat prima colectie la City Fashion Week Cluj, isi lanseaza cea de-a doua colectie, Sara X teddy bear, in curand! Pentru ca urmeaza 1 iunie si inspiratia ei se trage din joc, joaca, jucarii, Sara a ales sa insereze in piese colorate si funky, cativa ursuleti de plus. Astfel, hoodie-urile si rochitele vor fi accesorizate cu ursuleti mov, roz si albi.

O alta noutate a colectiei este reprezentata de materialele textile pe care se poate colora cu markeri speciali, care se spala impecabil, astfel incat sa poti avea o fusta noua in fiecare zi, pe care sa o asortezi la pantofi, bluze, rucsaci, sau in functie de personalitate, in fiecare zi altfel. Sara X Teddy Bear este cea de-a doua colectie Sarah Fashionable kids, in colabore cu de Unirii designerul Marin Nicoleta.

Imi place la Sara atentia la detalii. Ea deseneaza, creeaza si eu realizez tinutele, pun in aplicare ce isi doreste ea, tehnic. Insa, la doar 11 ani intelege si tehnic cum ar trebui construita o tinuta si asta este extrem de important. Suntem deja la cea de-a doua colaborare intr-un an!,

mentioneaza Nicoleta Marin, foarte des vazuta pe marile scene: Londra, Paris, Milano, New York.