Cele mai scumpe parfumuri pentru barbati

In ziua de astazi, nu doar femeile cheltuie multi bani pe cosmetice, produse de ingrijire, parfumuri,  ci si barbatii. Fiecare isi doreste sa isi contureze cat mai bine personaliatea si sa aiba acel look remarcabil, greu de uitat; un mare rol in acest sens, il au si parfumurile. Si cu cat un produs – parfum in cazul de fata, este mai scump, cu atat mai inaccesibil, iar sansele de a fi unic cresc. Iata mai jos, un top 5 al celor mai scumpe parfumuri pentru barbati.

Locul 5 – cele mai scumpe parfumuri pentru barbati

  • Clive Christian Perfume for men Traveler Set Spray – 650$. Este un set compus din trei sticlute. Prima se numeste Nr. 1 si are un amestec de cardamom, lime, mandarina si bergamot, a doua este 1872 – un parfum spray care are in componenta lime, mandarina,bergamota si grapefruit, iar a treia – X, este un parfum spray, compus dintr-o combinatie de bergamot, cardamom si piper roz.
  • Clive Christian 1872 Perfume Spray for men – 650$ este un parfum picant proaspat, lemnos, aromatic, citrice, floral si dulce.cele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-Clive-Christian-Perfume-for-men-Traveler-Set-Spraycele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-Clive-Christian-1872-Perfume-Spray-for-men

Locul 4 – cele mai scumpe parfumuri pentru barbati

cele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-EAU-D'hadrien-Annick-Goutal-Perfume

EAU D’hadrien Annick Goutal Perfume – 1500$ este un amestec de lamaie, chiparos, grapefruit, citron, lamaie siciliana, mandarine, ylang-ylang si aldehide.

Locul 3 – cele mai scumpe parfumuri pentru barbati

cele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-Clive-Christian-No-1

Clive Christian No. 1 Parfum for men – 2000$ este o combinatie intre floral, lemnos, pulbere si picant cald.

Locul 2 cele mai scumpe parfumuri pentru barbati

cele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-Caron's-Poivre

Caron’s Poivre – 2800$ este un parfum floral picant, un mix intre arome picant proaspete, picant cald, floral, lemnos, arome florale aromatice albe; aceasta combinatie face din acest parfum, unul potrivit pentru a fi folosit si de femei.

Pe primul loc in topul celor mai scumpe parfumuri masculine avem

cele-mai-scumpe-parfumuri-masculine-Clive-Christian-Imperial-Majesty

Clive Christian Imperial Majesty – 435 000$ este o combinatie de cardamom, lemn de cedru, boabe de tonka, mandarin, si multe alte arome irezistibile.