Video

HomeVideoPrezentare Chanel Haute Couture Primavara – Vara 2014
Prezentare Chanel Haute Couture Primavara – Vara 2014

Prezentare Chanel Haute Couture Primavara – Vara 2014

Spectacolul Chanel Haute Couture Primavara – Vara 2014 a avut loc sub plafonul de sticla din Grand Palais din Paris, pe un fundal sonor asigurat de muzicianul Sébastien Tellier – imbracat in nuante de roz si albastru si membrii orchestrei imbracati in alb. Un spectacol extraordinar, cu o scena “compusa” din ziduri albe, panouri si trepte din otel, in care stilul minimalist a caracterizat Colectia Chanel Haute Couture primavara – vara 2014 .

O vibratie moderna, luminoasa, un aer tanar si libertin, conturate de materiale rafinate, taieri curate si elegante, contureaza Chanel – Haute Couture primavara – vara 2014. Maiestria liniilor pure avand semnatura Karl Legerfeld, au luminozitate si prospetime, fiind “ajutate” de tonuri de lumina si culori ca albul, rozul, portocaliul candy. Rochii care curg, stralucitoare, pantaloni skinny, jachete lungi si stranse pe corp, aparitii dramatice de negru si nuante irizate, completeaza colectia Chanel. Incaltamintea este caracterizata de simplitatea liniilor, de luminozitate, tesaturi aerisite, brodate cu paiete si insertii metalice.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»