Frumusete

HomeFrumuseteChristian Louboutin Lip Colour – Rujul ca o bijuterie
Christian Louboutin Lip Colour – Rujul ca o bijuterie

Christian Louboutin Lip Colour – Rujul ca o bijuterie

„Cand o femeie poarta o geanta de mana, ne uitam la umeri. Cand aluneca intr-o pereche de pantofi, ne uitam la mersul ei. Daca aplica lac pe unghii, ii admiram mainile. Cu aplicarea sa lenta, circulara, buzele devin un gest bogat si senzual. Fie ca accentuam sau aplicam un strat mat, acest mic obiect are abilitatea de a transforma intreaga fata.”

Intra in cele 38 de nuante, de la cele pure la nude, de la roz la struguri ‘vampy’ si crimson, conduse de iconicul Rouge in 3 formule unice. Oferind acoperire de la simplu la plin, Sheer Voile, Silky Satin si Velvet Matte au fost create pentru a hrani buzele oferind in acelasi timp, o culoare de impact printr-o aplicare neteda si senzuala. Inspirate de simboluri antice ale puterii si frumusetii, Christian a facut un ruj cum nu mai exista, un obiect de arta, pentru a fi purtat nu doar pe buze, ci si ca un talisman inspirat de Art Deco si estetica ornarii ale antichitatilor din Orientul Mijlociu.

Christian-Louboutin-Lip-Colour-002

„Cand mi-am imaginat ca un ruj nu mai poate servi scopului sau principal, mi-a venit in minte ideea de bijuterie. Ca urmare, i-am dat rujului forma unui pandativ, care urmeza sa fie purtat in jurul gatului, ca o pereche de cercei, sau chiar sa fie prinsi oriunde doriti.”

Spune „au revoir” zilelor cand rujul tau era ingropat in partea de jos a posetei, rujul Christian Louboutin Lip Colour adaugand o noua dimensiune, tranformand un obiect uitat intr-o bijuterie valoroasa. Un instrument de precizie, schitat ergonomic, corpul metalic solid – menit sa stea confortabil in mana, oferind libertate in miscare mainii. Cu noul plus – Beauté Louboutin, buzele tale nu au aratat niciodata mai bine.

Christian-Louboutin-Lip-Colour-004

Info&foto: christianlouboutin.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»