Christian Louboutin primava-vara 2016: Le plate de Jour

Tendinte&Stil

Christian Louboutin primava-vara 2016: Le plate de Jour

33

Christian Louboutin ne invita in sezonul primavara-vara 2016 la o cina, in care toate marimile tocurilor sunt binevenite; sunt pastrate nivelurile low-low, tocurile kitten, pantofii sport si incaltamintea fara tocuri, pentru o cina in care se regasesc ocazii de a flirta si in care vei fi tentat sa exclami “Garçon…we’ll take another round, s’il vous plaît!“.

Acest sezon este caracterizat de un profil minim, dar nu trebuie subestimata natura rautacioasa a lady-like Olydia, care loveste sandalele strappy Pavot pe masa, expunand tocurile anilor ’70. Intre timp, platele O Novt atrag atentia prin impletirea bretelelor albe si de aur, formand un turban. Sunt prezente in sezonul primavara vara 2016 Christian Louboutin, pantofii de dans Solasofia – inspirati din balet, espadrilele Carmel CA, senzualele Iriza inspirate din ani ’70, party crashersGondoliere si multe altele.

Filmul colectiei primavara-vara 2016 Christian Louboutin intitulat “Under the table” a fost realizat de un duo remarcabil : Mathilde Toulot – jurnalista, director artistic si fondator al siteului SHOOOOES si Olivia da Costa – fotograf si editor al revistei PLEASE!

Info: biroul de presa Christian Louboutin

Comments are off this post!