Christian Louboutin primavara vara 2019-Run Loubi Run

Shopping

Christian Louboutin primavara vara 2019-Run Loubi Run

Colectia foloseste stiinta casei cu neoprenul neted.
220

Colectia pantofi de sport Christian Louboutin primavara vara 2019 cu numele Run Loubi Run a fost oficiala lansata online cu Spike Sock intr-o misiune coplesitoare.

Combinand inimitabila stiinta de a lucra – specifica brandului Christian Louboutin, cu un simt urban distinctiv, fiecare piesa intruchipeaza spiritul couture cu crezul stilului stradal al unui sneaker. Colectia Christian Louboutin primavara vara 2019 foloseste stiinta casei cu neoprenul neted, iar Spike Sock are un cult clasic al viitorului, scris peste tot, in timp ce Red Runner si 1 2 3 Run combina cu indrazneala materialele si texturile in acest dulap modern.

De la culorile electrice pana la tonurile crampoanelor, colectia Run Loubi Run este modalitatea perfecta de a iesi cu o multime de sarituri. Indiferent ca e pe covorul rosu sau pe strada, talpile tehnice aduc o verva sport croielii precise si o intorsatura neasteptata imbracamintei de seara. Pe de alta parte, detaliile decolteului si panglicile, ofera o atingere ultrafeminina unei estetici supraincarcate.

Depasind optimismul si energia bruta a orasului, colectia Christian Louboutin primavara vara 2019 – Run Loubi Run, este disponibila la nivel mondial din 30 ianuarie 2019 in buticurile brandului si pe ChristianLouboutin.com.

Info&foto : christianlouboutin.com

Comments are off this post!