Cine sunt dusmanii parului tau?

Frumusete

Cine sunt dusmanii parului tau?

25

Vopsitul si caldura puternica reprezinta cei mai mari dusmani ai parului si cu toate astea, sunt prezenti si revin de fiecare data in viata noastra.

Schimbi stilul
De multe ori la nivelul cefei sau pe frunte, pot fi vazute fire sau smocuri de par smulse, mai ales atunci cand vrem sa facem schimbari in modul de aranjare a parului. Puteti evita acest lucru, prin a va descurca usor firele de par inainte de restyling; folositi un ulei usor de par sau balsam impotriva frecarii. Evitati de asemenea, folosirea diverselor elastice sau accesorii care tin parul foarte strans!

Dormi cu parul umed
Pentru cei care sunt adeptii dusurilor de seara, avem o veste proasta, aceea ca suvitele umede – chiar si uscate ulterior, devin mult mai fragile atunci cand punem capul pe perna si ne schimbam de multe ori pozitia in timpul somnului. Pentru a minimiza astfel de neplaceri, folositi masti de par de noapte si dormiti pe o perna care este acoperita cu fata de perna de satin sau bumbac moale.

Balsam folosit putin
Conform unui studiu, peste 50% dintre femei nu folosesc balsam, de aici, probleme cu parul uscat si ruperea lui. Daca parul ti se ingrasa la o zi dupa ce te-ai spalat, foloseste sampon uscat sau balsam de curatare 2-3 zile intre spalari (depinde si cat de des te speli pe cap!), iar cand te speli, foloseste balsam!

Foto: Leandro Queiroz

Comments are off this post!