Clare Waight Keller-Givenchy la Pitti Immagine Uomo nr. 96

Tendinte&Stil

Clare Waight Keller-Givenchy la Pitti Immagine Uomo nr. 96

Givenchy va fi invitatul surpriza de la Pitti Immagine Uomo nr. 96 - Florenta, 11-14 iunie 2019
265

Clare Waight Keller – designerul britanic si directorul artistic al grupului LVMH din primavara anului 2017 – va prezenta noua colectie de imbracaminte pentru barbati, care este o icoana a elegantei franceze, cu un eveniment special, programat pentru 12 iunie 2019. Astfel, Givenchy va fi invitatul surpriza de la Pitti Immagine Uomo nr. 96 (Florenta, 11-14 iunie 2019).

Este o mare onoare pentru noi sa gazduim debutul colectiei da barbati Givenchy sub indrumarea creativa a lui Clare Waight Keller. O viziune puternica, moderna si eleganta: este proiectul perfect pentru Pitti Uomo. Sunt sigur ca atmosfera si spatiile din Florenta vor oferi motivatiile estetice si simbolice suplimentare, pentru a se concentra asupra moddei masculine,

a afirmat Lapo Cianchi, directorul de comunicare si evenimente speciale al Pitti Immagine.

Pe scurt despre Givenchy

Hubert de Givenchy a infiintat casa de moda de renume specializata in Haute Couture si pret-a-porter in 1952. Imediat ce a fost deschisa, Givenchy a castigat o reputatie pentru ca a incalcat codurile modei ale perioadei respective. Astazi, casa este sinonima cu eleganta aristocratica, senzualitatea si romantismul proaspat. Mostenirea sa continua prin abordarea moderna a directorului artistic britanic, Clare Waight Keller, care a fost numita in 2017 pentru a proiecta toate colectiile Haute Couture si Ready-to-Wear pentru femei si barbati. Cu debutul ei pe data de 1 octombrie 2017, Clare Waight Keller a stabilit o noua semnatura pentru casa Givenchy bazata pe ideea luminii in intuneric. Pe data de 19 mai 2018, pentru nunta printului Harry, doamna Meghan Markle, acum Ducesa de Sussex, purta o rochie de nunta eleganta Givenchy Haute Couture cu matase dubla alba, cu un voal brodat manual, ambele personalizate de directorul artistic – Clare Waight Keller.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!