CND si Jeremy Scott pentru primavara-vara 2018

Tendinte&Stil

CND si Jeremy Scott pentru primavara-vara 2018

406

CND – pionierii in arta unghiilor, si-a unit fortele inca o data la New York Fashion Week cu unul dintre cele mai libertine spirite – Jeremy Scott, pentru spectacolul primavara-vara 2018. S-au aniversat 20 de ani ca designer independent, iar aceasta prezentare, a fost o reamintire literala a motivului pentru care acest brand este unul dintre cele mai stralucitoare, colectia insasi fiind una care radiaza, de o stralucire intergalactica.

A fost scos in evidenta futurismul prezent in colectie, cheia acestuia, fiind stilul unghiilor – ca un praf argintiu care radiaza dintr-o izbucnire a unei culori stralucitoare. Toate impreuna, formeaza iluzia unei comete care se strecoara pe podiumul de defilare.

[blockquote]Cu o atitudine ecletica care sfideaza conventia, Jeremy Scott opteaza mereu pentru drumul mai putin calatorit, chiar si atunci cand duce in alta galaxie. Avem o admiratie incredibila pentru parteneriatul nostru cu Jeremy, datorita spiritului sau creativ, aliniat cu al nostru.[/blockquote]

a declarat Jan Arnold –¬†Co-founder & Style Director CND.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/09/unghii-primavara-vara-2018-CND-Jeremy-Scot.jpg”]

CND au folosit doua nunate indraznete CND SHELLAC : Hot Pop Pink si un portocaliu electric, care stralucesc in colectia primavara-vara 2018 Jeremy Scott. Nuantele deschise au fost prezentate in luciu stralucitor, finisaje netede, pe forme ovale alungite ale unghiilor.

[blockquote]Avand un aspect al unghiilor format dintr-un amestec mat, lucios, sclipitor, suntem intr-o calatorie a texturii care transforma unghiile in comete lucioase, care sclipesc pe fiecare deget. Acest glam in arta unghiilor, transforma intregul deget intr-o panza colorata care maguleste colectia stilului de strada in spatiul cosmic, explodand in dimensiunea Jeremy Scott[/blockquote]

a declarat Miss Pop –¬†Creative Ambassador al CND.

Info&Foto: CND via image.net

Comments are off this post!