Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilCoach va prezenta colectiile feminine si masculine in acelasi spectacol
Coach va prezenta colectiile feminine si masculine in acelasi spectacol

Coach va prezenta colectiile feminine si masculine in acelasi spectacol

Dupa aniversarea a 75 de ani de existenta in decembrie 2016, brandul american Coach a anuntat ca va prezenta atat colectia de barbati cat si cea de-a femei in cadrul unui singur spectacol. Casa de moda va avea doua spectacole pe an, primul din 2017, fiind pe 14 februarie in cadrul New York Fashion Week pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018.

Coach este unul din brandurile care a adoptat acest mix in care vor fi prezentate atat colectiile feminine cat si cele masculine, urmand o tendinta a altor nume mari: Bottega Veneta, Gucci, Vivienne Westwood, Proenza Schouler, Kenzo. A fost facut un ‘test’ in acest sens de catre directorul de creatie Stuart Vevers, care a prezentat ambele colectii – masculine si feminine – in decembrie 2016, in cadrul spectacolului aniversar al casei de moda americane.

foto: coach.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»