Coco Rocha si “Momentul Coco”

Supermodele

Coco Rocha si “Momentul Coco”

22

Masuri : 84-61-86 cm
Inaltime : 178 cm
Culoarea ochilor : albastri
Culoarea parului : saten
Coco Rocha s-a nascut in Toronto – Ontario, Canada pe 10 septembrie 1988. A crescut in Richmond, British Columbia. Parintii sai lucreaza in aviatie. Mai are o sora si un frate, ambii vitregi. Familia sa are radacini in Irlanda si Rusia.
In 2002, agentul Charles Stuart a vazut-o pe Rocha la un concurs de dans irlandez si a intrebat-o daca ar dori o cariera in modelling. Coco nu se gandise niciodata la asta. Cand a inceput modellingul, cunostintele ei in acest domeniu erau limitate.
Si-a inceput cariera ca profesionista in 2004, cand a semnat un contract cu SUPREME, la New York. Doi ani mai tarziu, l-a intalnit pe fotograful Steven Meisel. Curand, a aparut intr-un editorial cu Gemma Ward si Amanda Moore.
A prezentat moda pentru case precum Anna Sui, Marc Jacobs, Stella McCartney, Shiatzy Chen, Christian Lacroix si Emanuel Ungaro. A fost aleasa de catre Marc Jacobs sa deschida si sa inchida spectacolul sau pentru Louis Vuitton.
Coco a deschis prezentarea colectiei toamna-iarna 2007 a lui Jean Paul Gaultier cu un dans irlandez pe care Vogue America l-a numit „Momentul Coco”.
A aparut pe copertele Vogue, Flare, Fashion, Numéro, French, W, Harper’s Bazaar, Dazed & Confused, i-D, Time Style & Design,s.a.
A participat in campanii publicitare ale caror imagine a fost pentru: Versace, Americana Manhasset, Balenciaga, Chanel, D&G, Dior, Dolce & Gabbana, Lanvin, The Gap,Ports 1961, Tommy Hilfiger, Yves Saint Laurent, Esprit, Liz Claiborne, Calvin Klein, Nicole Farhi, DeBeers, Zac Posen si Rimmel.
In primavara lui 2011, Rocha a devenit imaginea editiei limitate de Coca Cola Light, conceputa de Karl Lagerfeld. Tot in 2011, in august, a fost desemnata imaginea colectiei Macy – de asemenea conceputa de Lagerfeld.
In octombrie 2010, Coco a primit Premiul de Excelenta de la Marie Claire, intr-o ceremonie organizata la Paris. In 2012, Vogue Paris a declarat-o printre primele 30 de modele ale anilor 2000. Rocha este practicanta frecventa a cultului Martorii lui Iehova. Din 2010 e casatorita cu designerul de interioare James Conran.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *