Cocurile perfecte!

Frumusete

Cocurile perfecte!

65

Indiferent de tipul de par pe care il ai sau la ce tip de eveniment mergi, cocurile despartite ar trebui sa fie stilul tau! Ai nevoie de un uscator de par cu temperatura si putere ajustabile, o perie cu dinti, fixativ, clame de par sau orice altceva pentru fixarea parului.

Citeste si urmeaza pasii de mai jos, pentru ca cele doua cocuri sa reziste atat vremii de afara, cat si celor mai agitate miscari de dans!

Imparte-ti parul si usuca-l ! Folosind o perie, imparte-ti parul plecand din centru, pentru a avea doua parti egale. Tine parul intins cu mana in jos si foloseste uscatorul de par la o temperatura medie de 80 de grade C si avand viteza mare, ceea ce va impiedica parul sa se ciufuleasca.

Imparte in ‘buchetele’! Cu ajutorul unei perii cu dinti desi, trage parul fiecarei parti in spate si imparte-l in doua sectiuni uniforme!

Fa-ti baza pentru coc! Trage parul in doua cozi de cal lungi astfel incat sa stea in linie cu varfurile urechilor, apoi strange-le cu o banda si foloseste peria pentru a crea volum.

Fa buchetele! Rasuceste usor coada de cal intr-un nod, dar nu prea strans, pentru ca acest lucru creeaza o rotunjire a cocurilor; invarte in jurul cocurilor suvitele de par apoi, fixeaza-le bine. Foloseste-ti degetele pentru a-ti aranja cele doua cocuri, astfel incat sa aiba aproximativ aceeasi forma.

Sfarsit. Foloseste uscatorul de par la o temperatura putin mai mare (100 grade C) si la o viteza mica si mergi pe linia parului spre cocuri, netezind orice fire rebele. Pentru a fi sigura ca nu mai ai niciun fel de problema si pentru a fixa cocurile, foloseste putin fixativ.

Foto: J S LEE toamna-iarna 2017-2018

Comments are off this post!