Colaborare Bershka Reebook

Accesorii

Colaborare Bershka Reebook

15

Cine spune ca trebuie sa alegi intre a fi activ si a fi la moda? Linia de incaltaminte Start Moving Collection Bershka dovedeste ca poti si iubi sportul si sa fii in tendinte in acelasi timp. Astfel, a luat nastere, colaborarea intre experienta Bershka in industria fashion si know-how-ul Reebook in domeniul tehnologiei active a incaltamintei, rezultatul, fiind, o linie speciala de pantofi de sport perfect adaptata activitatilor sportive si de fitness.

colaborare-Reebok-pentru-Bershka-01

Inspirandu-se din stilul sport de lux care incorporeaza simtul inspirational al modei caracteristic femeii Bershka, dorinta de a calatori si a provoca natura, au luat nastere sneakerii C I T Y  M A P S !

colaborare-Reebok-pentru-Bershka-03 colaborare-Reebok-pentru-Bershka-02

Sneakerii Reebook pentru Bershka sunt facuti cu Sublite Foam Technology, care ii face ideali pentru activitatile de antrenament, reducandu-le greutatea in acelasi timp si avand caneluri flexibile pentru miscari care necesita flexibilitate, plus 8 mm adaugati la toc, ceea ce ii face perfecti atat pentru antrenament in sala, cat si pentru alergat.

Sneakerii pot fi gasiti atat in anumite magazine Bershka, dar si online.

info&foto: bershka.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *