Colectia “Anais” by Florin Burescu

Vestimentatie

Colectia “Anais” by Florin Burescu

Prima colectie de rochii pentru fetite, marca Florin Burescu.
216

“Anais” by Florin Burescu este numele primei colectii de rochii pentru fetite a cunoscutului designer roman. Muza sa si implicit – imaginea colectiei, este fata jurnalistului Cristian Sabbagh – Anais Sabbagh. “Anais” by Florin Burescu este o colectie ce cuprinde toate tipurile de rochii pe care o fetita trebuie sa le aiba in garderoba sa! Indiferent ca merge la gradinita, in vacanta sau la un eveniment elegant, in aceasta colectie va gasi ceva potrivit pentru fiecare moment. Cristian Sabbagh impreuna cu sotia sa – Iulia si cu Florin Burescu, s-au gandit ca la implinirea celor 2 ani de viata, Anais sa primeasca un cadou inedit – propria sa colectie de haine si astfel, a luat nastere aceasta colectie de rochii pentru fetite. La eveniment au participat zeci de persoane publice din diferite domenii și jurnalisti.

In cadrul evenimentului, a avut loc și revenirea pe scena, dupa o lipsa de peste 4 ani, a solistei Bianca Rus (dupa o schimbare majora a stilului dar și a fizicului).

Colectia “Anais” by Florin Burescu, a fost confectionata cu materiale aduse din Dubai și Madrid. Unele rochite au fost pictate manual de Mona Vidu, una avand chiar chipul micutei Anais Sabbagh.

Comments are off this post!