Colectia Aniversara AnTanTe Design-“10”

Media

Colectia Aniversara AnTanTe Design-“10”

AnTanTe Design are un stil atemporal, usor recognoscil ...
305

AnTanTe Design, un concept romanesc de pictura si creatie vestimentara, a aniversat in acest an 10 ani de la lansare. Cu acest prilej, saptamana trecuta la Qreator by Iqos, cele doua fondatoare, Raluca Valeanu si Ioana Vlasceanu, le-au dat intalnire celor mai dragi clienti, prieteni si colaboratori AnTanTe Design pentru a celebra impreuna 10 ani de nota 10!

AnTanTe Design are un stil atemporal, usor recognoscil in randurile celor ce au avut deja contact cu produsele lor, datorita picturii realizate manual, dar si croiului inedit al pieselor vestimentare. AnTanTe Design construieste povesti vestimentare unice, iar clientul AnTanTe este personajul principal in povestea sa vestimentara si in centrul atentiei celor doua creatore, Ioana si Raluca. Esenta produsului AnTanTe se reduce la calitate si autenticitate, astfel, clientul primeste mai mult decat un obiect vestimentar, primeste o poveste unica, personala si atemporala.

In cadrul evenimentului aniversar, Raluca si Ioana au lansat si noua colectie, intitulata simplu “10”:

Colectia din care va vom arata o mica parte astazi am numit-o simplu “10” deoarece descrie atributele pe care conceptul AnTanTe le are in prezent si poate fi o caracterizare a femeii care alege sa poarte AnTanTe Design. Un AnTanTe complex, definit, curajos, inedit, artistic, indraznet, dar si inocent, unic si diferit. Fiecare din aceste atribute se regaseste in tinutele propuse de noi pe care va invitam cu entuziasm sa le vedeti indeaproape, sa va indragostiti si voi ca si noi de ele, iar incepand cu saptamana viitoare sa cumparati piesele favorite din magazinul online sau din atelierul nostru.

La realizarea evenimentului aniversar au fost prezenti si o parte dintre prietenii AnTanTe Design care au contribuit la atmosfera placuta a petrecerii 10 ani de nota 10! Printre acestia s-au numarat IQOS, asigurand locatia evenimentului, Crama Jidvei, oferind celor prezenti gama de vinuri Mysterium, Kofi Ti, propunandu-le bauturi artizanale din cireasa de cafea si Atelier Cortez, oferind invitatilor poate cele mai gustoase macarons din Bucuresti. Perwoll si Top Line, au celebrat si ei impreuna cu AnTanTe Design prin cadouri speciale oferite invitatilor.

Persoanele curioase si cele pasionate de un design vestimentar care iese din tipare si in care pictura manuala isi lasa amprenta pot gasi deja colectia “10” AnTanTe Design online (www.antantedesign.ro) si in atelierul din Bucuresti. Fetele de la AnTanTe au promis ca pregatesc noi surprize si pentru perioada urmatoare!

Comments are off this post!