Colectia Daydream Vivier toamna-iarna 2019-2020

Accesorii

Colectia Daydream Vivier toamna-iarna 2019-2020

Felloni continua evolutia casei cu stiluri noi in colectia Daydream Vivier.
449

Intrati in universul in care colectia Daydream Vivier reprezinta locul unde visele femeilor devin realitate, prin imaginatia directorului de creatie Gherardo Felloni! Colectia Daydream Vivier va poarta intr-o calatorie indrazneata prin intermediul dorintelor, pasiunilor si viselor cele mai necugetate ale femeilor. In aceasta imagine de vis, se afla inspiratia, fantezia si un loc unic in care totul este posibil.

Visele sunt o metafora a realitatii. Pentru lansarea colectiei toamna iarna 2019-2020, inspiratia mea vine din ceea ce cred ca femeile isi imagineaza atunci cand viseaza

spune Felloni.

In aceasta casa a fanteziei, 6 camere sunt locuite de personaje diferite, reprezentand 6 vise minunate care se pot transforma uneori in cosmaruri frumoase – o padure bantuita, o sala de oglinzi, o camera plina de unicorn, camerele Madame Freud, o sala de cinema care arata “Belle de Jour” si o jungla misterioasa. Caracterele eclectice locuiesc in fiecare camera, cum ar fi cantareti de tara, un analist de vis cu pacientul ei si o femeie pierduta in padure. Ele sunt uneori ascunse vizitatorilor care trebuie sa-si gaseasca drumul, ca o plimbare prin vis, pentru a descoperi colectia.

In acest sezon, Felloni continua evolutia casei cu stiluri noi in colectia Daydream Vivier, inca inspirata de arhive, dar reinterpretata in propria estetica de design. Polichinelle, un icon Vivier creat in 1960 de catre Monsieur Vivier si inspirata din secolul al XVIII-lea, reapare in aceasta colectie. Tocul de arhiva este renascuta ca Courbette, realizat de Felloni bicolor, toc solid, cu un interior curbat. Mergand in mod special pe pantofi cu un aer opulent, Courbette este semnatura absoluta a sezonului.

In acelasi timp, colectia Roger Vivier toamna iarna 2019-2020, cu noile interpretari ale stilului clasic masculin, cum ar fi Viv Tex, se remarca prin materiale moi, ca satinul si catifeaua, accesorizate cu catarame cu bijuterii, pastrand unul dintre cele mai importante coduri ale casei, fiind relevante mai mult ca niciodata si oferind pantofilor o atingere feminina inconfundabila.

De asemenea, in centrul atentiei este noua geanta Beau Vivier. Arata bine in piele, vine in culori bogate, cum ar fi magenta, coniac si albastru navy si desigur, negru. O creatie complet noua, Beau Vivier prezinta o catarama dreptunghiulara pe o forma structurata oferita de artizanii italieni, folosind tehnici de artizanat pastrate de generatii si avand un maner de sus cu o curea detasabila pentru umar, ceea ce il face un accesoriu versatil pentru femeia independenta Vivier de astazi. O fuziune perfecta a substantei si a stilului, Beau Vivier este un alt icon in productie pentru Roger Vivier.

Info&foto : image.net

Comments are off this post!