Colectia de debut rochii de mireasa ready to wear GALA by Galia Lahav

Galia Lahav se extinde intr-un mod nou si interesant prin debutul colectiei ready-to-wear GALA by Galia Lahav! Renumita la nivel mondial pentru rochiile de nunta personalizate haute couture extravagante si rafinate, Galia Lahav introduce GALA by Galia Lahav, o colectie de lux pret-a-porter pentru mireasa moderna fashionista, care traieste pentru cele mai noi tendinte, dar tanjeste dupa eleganta clasica, gratioasa.

Inspirata de capitalele romantice ale lumii, care ofera fundalul povestilor de dragoste contemporane, GALA satisface miresele care prefera rochiile moderne de vis, moi, subtile, sic si confortabile.

rochii-mireasa-Galia-Lahav-GALA-608

rochii-mireasa-Galia-Lahav-GALA-609

Straturi usoare si delicate, matasuri de balet, cristale stralucitoare care captureaza lumina, broderiile renumite lucrate manual, exemplifica stilul unic al casei Galia Lahav.

Avem combinatii magice din tul moale in tonuri nude si blush, cu ornamente unice lucrate manual, talii magulitoare echipate cu fuste si trene stratificate care curg si siluete dramatice frumos armonizate, in fiecare rochie din Colectia GALA by Galia Lahav, care si-a facut debutul in cadrul Saptamanei Modei de la New York in octombrie 2015.

Exista GALA-601 o rochie fildes cu un decolteu foarte dragut, fusta completa si trena catedrala in matase sifon si dantela.

rochie-de-mireasa-ready-to-wear-GALA-601-Galia-Lahav
GALA-601

GALA-603 este o rochie in stil sirena cu dantela franceza si sifon blush, cu spate jos, impodobita cu aplicatii brodate si curele cu bijuterii.

rochii-mireasa-Galia-Lahav-GALA-603

Pentru o mireasa care doreste sa-si arate picioarele frumoase, exista GALA-605 fildes si argint, avand cristale brodate sub o fusta de sifon pura, cu fante mari si trena dramatica.

rochie-de-mireasa-ready-to-wear-GALA-605-Galia-Lahav
GALA-605

Avand aer de epoca, GALA-610 are dantela crosetata si satin de matase in fildes si blush, cu o trena catedrala dramatica si o caracteristica apreciata cu siguranta de mirese: buzunarele!

rochie-de-mireasa-ready-to-wear-GALA-610-Galia-Lahav
GALA-610
rochie-de-mireasa-ready-to-wear-GALA-611-Galia-Lahav
GALA-611
rochie-de-mireasa-ready-to-wear-GALA-612-Galia-Lahav
GALA-612

Info&foto:galialahav.com