Colectia Laurel-Rise&Shine

Tendinte&Stil

Colectia Laurel-Rise&Shine

29

Rise&Shine este numele celei mai recente colectii Laurel, prezentate la Kaufhaus Jandorf in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week si reprezinta atat un apel increzator, cat si asertiv adresat celui care le poarta si face referire la “golden hour” – care a oferit inspiratia in realizarea acestei colectii. In fotografie, “ora de aur” este perioada scurta inainte de rasarit sau de apus, cand lumina este mai calda, mai stralucitoare si mai ‘soft’, oferind efecte vizuale deosebite.

colectia-rise-shine-laurel

“Imaginati-va dimineata devreme, deschizand usa catre o plaja splendida. Briza misca usor perdelele, sunetul valulurilor este aproape si rasaritul soarelui inunda scena intr-o atmosfera delicioasa si delicata de culoare roz. Am incercat sa captez exact acest sentiment al diminetilor de vara in schitele mele.”,

a declarat Elisabeth Schwaiger – Head Designer Laurel. Aceste emotii sunt exprimate in tesaturi matasoase, luminoase, culori tropicale stralucitoare, imprimeuri exotice, dantele filigrane, linii lungi care curg si se invart, oferind libertate completa de miscare. Pijamalele de duminica si rochiile maxi aduc spiritul Laurel – luxul usor: “Visele sunt create din tesaturi de nisip, sare si soare“.

primavara-vara-2018-laurel-rise-shine

In colectia Rise&Shine au fost vazuti boxeri scurti din matase avand influente feminine, topuri scurte avand bibelouri mici, pantaloni largi cu brocart care te duc cu gandul la Miami anii ’70, stilul art deco materializat prin tesaturi din dantele contrastante de negru si turcoaz, tesaturi pure vazute in rochii lungi de culoarea rosu cherry brodate cu flori mini sau in nuante albastru navy cu motive toucan. Au atras atentia de asemenea, tesaturile din catifea opulenta in nuante de negru, azur, lime, regasite in pantaloni lejeri si fuste plisate; rochiile si kimonourile sunt brodate manual, avand croiuri clare, binedefinite, care ofera o eleganta ecletica si sofisticata. Tricourile rochie au paiete mari in culorile rasaritului; au fost vazute de asemenea, materiale imprimate in nuante pale de gri, alb si flamingo, care au fost completate de pietre pretioase.

Mercedes-Benz-Fashion-Week-2017-laurel Mercedes-Benz-Fashion-Week-primavara-vara-2018-laurel

Foto&Info: image.net

Comments are off this post!