Colectia PEHLIVAN de Yakup Bicer-Y Plus

Cu formele sale extraordinare, Y PLUS incalca regulile, schimba perceptia asupra stilului, dar cu confort in colectia PEHLIVAN.

Fondatorul Y PLUS si directorul artistic Yakup Bicer, si-a lansat prima colectie „PEHLIVAN” in cea de-a 2-a zi a Mercedez Benz Fashion Week Istanbul. Designerul Yakup Bicer isi are muza in radacinile, traditiile si istoria sa: Superheros si Campionii Turciei „PEHLIVANS”.

El a dorit sa impartaseasca aceasta comoara culturala – Campioni care odata, au inspirat intreaga lume cu mii de admiratori, reprezentand putere, curaj si autenticitate: cu noua generatie, dintr-un unghi diferit! Bicer, considera puterea de a detine valorile si cultura, inspiratia din istorie, isi consolideaza limbajul de design. Y PLUS se pregateste sa umple un loc gol in inima modei, cu povestea sa neasteptata, neobisnuita, de exceptie …

Cu formele sale extraordinare, Y PLUS incalca regulile, schimba perceptia asupra stilului, dar cu confort in colectia PEHLIVAN. Indiferent de sex si varsta, de pe strazi la eleganta, de la urban la high end, stilurile sofisticate si avangardiste sunt „NEW COOL” al marcii. In cadrul unei lumi in care domina consumerismul, Y PLUS isi propune sa realizeze un sens al modului constient si atemporal.

Spectacolul este coregrafiat de Oner Evez, consultantul creativ al marcii este Ceyda Balaban, coafura este de Oguz Erel, parul de MAAG cu L`Oreal, machiajul de MAC.

Info&foto: image.net