Video

HomeVideoRei Kawakubo-Inspiratie pentru Marc by Marc Jacobs in Sezonul Primavara – Vara 2015
Rei Kawakubo-Inspiratie pentru Marc by Marc Jacobs in Sezonul Primavara – Vara 2015

Rei Kawakubo-Inspiratie pentru Marc by Marc Jacobs in Sezonul Primavara – Vara 2015

In cadrul Samptamanei Modei Mercedez Benz desfasurata la New York in perioada 4 – 11 septembrie la New York, Luella Bartley si Katie Hillier au prezentat Colectia Primavara – Vara 2015 Marc by Marc Jacobs, atat pentru barbati cat si pentru femei.
Colectia – inspirata din cultura rave engleza si din colectiile unuia dintre cei mai indrazneti designeri – Rei Kawakubo, a cuprins: mult latex, fuste asimetrice, jambiere negre, topuri din plastic, pliuri, matase, bumbac, printuri, nailon, buline. Au impresionat in mod deosebit rochiile foarte energetice cu un aspect foarte dramatic, dar usor de purtat.
Stiindu-se  faptul ca Marc Jacobs este un mare admirator al lui Rei Kawakubo, Colectia Primavara Vara 2015 Marc by Marc Jacobs, nu a facut altceva decat sa extinda conceptul acestuia la un nivel mai mare in lumea reala.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»