Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilColectia primavara-vara 2017 Christian Louboutin Hybrids
Colectia primavara-vara 2017 Christian Louboutin Hybrids

Colectia primavara-vara 2017 Christian Louboutin Hybrids

Colectia capsula primavara-vara 2017 Christian Louboutin Hybrids  declara ca viitorul este acum! Aceasta colectie ofera – prin intermediul materialelor neconventionale si a textilelor tehnice, o perspectiva noua intr-o lume curajoasa unde sportul si luxul exista in entitati cromatice si indraznete. Sneakers, sandale si pantofi de oras – Colectia Hybrids ofera un stil fiecarei dimensiuni.

colectia-capsula-masculina-christian-louboutin-primavara-vara-2017-hybrids hybrids-2017-christian-louboutin

Au fost folosite multe culori, combinatii de culori, nuante vibrante in degrade, unele avand ca sursa de inspiratie colectia toamna-iarna 2016-2017. Sandalele acestei colectii intra pe un teritoriu nou, avand caracteristici, o inaltime mai mare decat in mod obisnuit, compozitia, mixul de materiale, au fost folosite multe stratificari, talpa este plata. Sneakerii Christian Louboutin sunt inpirati din stiinta, fiind realizati din materiale sportive si plasa, dar avand o nota de lux datorita nuantelor metalice folosite, a pielii si a accesoriilor inserate.

christian-louboutin-primavara-vara-2017-hybrids

Info&Foto: www.christianlouboutin.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»