Colectia primavara vara 2019 Franklin Eugene Star Confirmed

Vestimentatie

Colectia primavara vara 2019 Franklin Eugene Star Confirmed

154

Franklin Eugene Star Confirmed este colectia primavara vara 2019 pentru barbati si este caracterizata ca fiind una aerisita, luminoasa, indrazneata, puternica, confortabila.

Colectia incepe cu Franklin Eugene Fury, un blazer multicolor uimitor, continuand cu mai multe camasi luminoase si aerisite in alb si negru, pentru a face o reintoarcere puternica catre culoare cu WAKANDA. Prezentarea continua apoi cu o abundenta de siluete ultra curate alb – negru, siluete incolore care canalizeaza in mod magnific liniile curate si afecteaza caracteristicile marcii. Aceasta parte a gamei ne introduce camasa luminoasa si stralucitoare Franklin Eugene Confirmed Shirt – un adevarat pionierat si iconicul Franklin Eugene Design. Acest design serveste si ca piesa de tranzitie si este folosit in silueta care a urmat, pentru a introduce lumea in fantezia a trei tesaturi de matase (negru, gri, bej) pe care domnul Eugene le-a adus din Orientul Indepartat. Aceasta parte a gamei este la fel de eleganta si ne da o nostalgie a anilor ’50; aceasta etapa a prezentarii ne duce in varful gamei, un costum clasic Franklin Eugene cu un buton.

Oricine ma cunoaste, stie ca imi place sa dau viata colectiilor de primavara – vara. Indiferent ca sunteti la extrema modei sau preferati clasicul, exista ceva pentru dumneavoastra in aceasta colectie, pe masura ce ne petrecem vara,

a declarat domnul Eugene.

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!