Colectia primavara-vara 2019 PLENUM-URUN by Ece Kavran

Tendinte&Stil

Colectia primavara-vara 2019 PLENUM-URUN by Ece Kavran

117

Transformand anatomia umana intr-o tesatura cu o perspectiva arhitecturala, URUN a prezentat colectia primavara-vara 2019 PLENUM, care este a trecutului, viitorului si prezentului. Partile au dominat colectia “PLENUM”, povestind despre o calatorie care porneste de la oase, muschi si corp pana la finalizare. Rochiile proeminente ale lui URUN au fost completate cu accesorii neconventionale pe podiumul primavara vara 2019.

Unitatea si completarea pot fi vazute in fiecare parte a colectiei primavara vara 2019 PLENUM. Cand realizam design-ul, am abordat mai intai corpul, luandu-l in straturi si aplicandu-l in desenele mele, mergand de la oase, muschi, organe pana la corpul uman complet. Semnatura marcii URUN este in matrite si cusaturi. Toate modelele au fost proiectate intr-o calatorie de la matrite la modele si inapoi – de la modele la matrite. Colectia “PLENUM” este o calatorie de finalizare prin fractiuni rare. Toate modelele sunt dominate de ciclul de rafinare pana la finalizare.

a afirmat Ece Kavran.

Kavran a prezentat mesajul central al lui URUN, acela de a fi unul, complet, revenind la dragoste si la sine cu o performanta teatrala.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!