Colectia rochii de mireasa 2016 Kaviar Gauche-White Iris

Tendinte&Stil

Colectia rochii de mireasa 2016 Kaviar Gauche-White Iris

41

Designerii Alexandra Fischer-Roehler si Johanna Kühl au gasit iarasi sursa de inspiratie intr-un element floral al naturii: irisul – o floare delicata, care combina calitatile mistice si pamantesti si este un simbol al creativitatii si dragostei adevarate. Numita dupa zeita greaca omonima – personificare a curcubeului, ea are fatete nenumarate, dar, in forma sa elementara cea mai pura – o floare alba, aceasta serveste ca tema recurenta a noii colectii rochii de mireasa Couture 2016 Kaviar Gauche.

Colectia-rochii-de-mireasa-2016-Kaviar-Gauche-White-Iris-001

Irisul apare in diferite reincarnari in toate cele 22 piese ale colectiei, in nuante predominante de fildes. Piesa cheie a colectiei – White Iris Dress, face referire la o floare opulenta prin volumul fustei, aratand inocenta, luminozitatea si unicitatea miresei.

Colectia-rochii-de-mireasa-2016-Kaviar-Gauche-White-Iris-0

In prezentarea colectiei rochii de mireasa 2016 Kaviar Gauche, au fost folosite filigrane pe materiale ca sifon, organza, matase, s-au vazut broderii pe tul. Croiala si formele ne duc cu gandul la perioada Belle Epoque, o perioada de schimburi culturale, in care colectia se joaca cu contrastele: rochiile se joaca cochet cu corsetele victoriene, combinand materialele rafinate ale burgheziei cu siluetele transparente in stil boem. Pentru prima data, Kavier Gauche s-a eliberat de taliile sale ridicate si a creat un corset pentru o femeie puternica si independenta, care-i permite libertatea de miscare.

Colectia-rochii-de-mireasa-2016-Kaviar-Gauche-White-Iris-002

Colectia rochii de mireasa 2016 Kaviar Gauche este accesorizata cu sandale special create pentru aceasta colectie, in colaborare cu Selve. Inspirate din mitologie, incaltamintea completeaza aspectul si capteaza atentia, prin intermediul detaliiilor irizate de cristale Swarovski, in forme inspirate de flora si fauna. Accesoriile pentru par, au fost create de Jeonga Choi Berlin.

Foto: image.net | Info: biroul de presa Kavier Gauche

Comments are off this post!