Video

HomeVideoPrezentarea Colectiei Toamna – Iarna 2014 – 2015 Jean Paul Gaultier
Prezentarea Colectiei Toamna – Iarna 2014 – 2015 Jean Paul Gaultier

Prezentarea Colectiei Toamna – Iarna 2014 – 2015 Jean Paul Gaultier

Prezentarea colectiei toamna – iarna 2014 -2015 Jean Paul Gaultier s-a desfasurat intr-un cadru asemanator interiorului unei nave spatiale in care au alternat culori vibrante de albastru, verde, rosu. Colectia retro – futurista intitulata “Rosbifs in Space” este inspirata din stilul britanic pe care Jean Paul Gaultier il adora si este dedicata ambelor sexe si oricarei varste.
Jean Paul Gaultier a imprimat in piesele vestimentare care s-au regasit pe scena unde au defilat de la copii pana la modele de varsta a treia, influente monarhice, punk, dar per total a cuprins orice stil.

Colectia include: pulovere supradimensionate cu fermoar, rochii scurte catifelate, sacouri negre din piele, geci de lana, pantaloni si fuste capitonate, salopete luminoase, imprimeuri cu streagul Marii Britanii, geci de blana argintii, coroane, paiete, plastic, fermoare in forma de spirala.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»