Colectia toamna-iarna 2019-2020 barbati Y / PROFECT

Y / PROJECT va prezenta colectia Y / PROFECT toamna-iarna 2019-2020 pentru barbati in Florenta, in cadrul unui eveniment special.

Designerul belgian Glenn Martens – Directorul Creativ al brandului Y / PROJECT de imbracaminte pentru barbati si femei cu sediul in Paris, va prezenta colectia Y / PROFECT toamna-iarna 2019-2020 pentru barbati in Florenta, in cadrul unui eveniment special. Castigator al Premiului Andam Grand Prize de anul trecut, Y / PROJECT este considerat unul dintre cele mai originale branduri pe scena contemporana de moda.

Glenn Martens a creat cu Y / PROJECT un nou limbaj estetic care este condus de contradictii, in care sicul este combinat cu extravaganta si referintele eclectice, in timp ce elementele streetwear sunt imbogatite prin atingeri istorice si couture, uneori in afara dimensiunii. Un design conceptual, care a intrat deja in sincronizare cu cele mai avansate parti ale pietei. Un designer care exprima un simt al umorului, cu o viziune a modei extrem de personala, in care exista spatiu pentru libertatea de a te imbraca asa cum doresti, sa experimentezi si sa te distrezi – fara a ridica bariere de orice fel,

spune Lapo Cianchi, directorul de comunicari si evenimente speciale Pitti Immagine.

Mostenirea rafinata a Florentei a fost o sursa de fascinatie pentru mine. Sunt foarte onorat ca am fost rugat sa arat Y / Project la Pitti Uomo, in centrul acestui oras mitic,

a afirmat Glenn Martens – Y / Project.

Profilul brandului Y / PROJECT
De la numirea lui Glenn Martens in functia de Director Creativ al Y / PROJECT in 2013, acest brand din Paris, a combinat detaliile conceptuale si inventive cu proportii jucause si o viziune istorica. In centrul proiectului Y / PROJECT, Martens a pus de atunci un accent pe individualitate si independenta. Fuzionand energia strazii cu siluete provocatoare de gandire, adaptarea sa unica pe interpretarea masculinitatii si feminitatii, imbina referintele excentrice cu aspectul unisex – care transcend versatilitatea.

In iunie 2017, Y / PROJECT a castigat Marele Premiu ANDAM, una dintre cele mai respectate recunoasteri in lumea modei. Iar in septembrie 2017 si 2018, Glenn Martens a fost selectat ca fiind una dintre cele mai emblematice 500 de persoane din domeniul modei din Business Fashion la nivel mondial care activeaza in prezent.

Info&foto: pittimmagine.com